Modtag RSS

BH´er og tilbehør

Unbra selvsiddende silicone BH

Unbra selvsiddende silicone BH er et helt nyt koncept indenfor stropløse og selvsiddende BH'er.

Den stropløse BH, Unbra BH har ingen stropper og bliver fastgjort med en specielt udviklet klæbeeffekt på indersiden af bh'en. Klik på de enkelte produkter nedenfor for at læse mere om Unbras silicone-BH. Det er muligt, at prøve en Unbra Silicone BH i følgende størrelser: A, B, C, D og Unbra i størrelse E.
Unbra silicone BH'en findes i silicone og i stof og begge med optimal klæbeeffekt. Vi har har et stort udvalg af bh indlæg til mænd.

Husk vores support sidder klar til besvarelse af spørgsmål om bh indlæg. 


Man opnår en push-up effekt med den selvsiddende Unbra BH og den er perfekt til bar ryg i en kjole, top eller bluse.

 

Push BH - Stropløs silikone Bh

En selvsiddende bh er et must-have i dit klædeskab. Den leveres i en opbevaringsæske, så du kan sagtens have dem med på ferie.

Ud over informationer om den selvsiddende silikone Unbra BH,  kan du nu også følge os på Facebook, hvor vi orienterer om de nyeste Unbra bh´er, samt en masse af vores andre produkter og giver gode råd om hvordan man anvender den enestående bh, og afholder konkurrencer hvor du kan vinde gavekort til en Unbra.

Denne selvsiddende bh også kaldet klister bh kan bruges utrolig mange gange som stropløs bh eller også som bh uden ryg, idet klister-effekten kan holde op til 75-100 gange. Når din Unbra bh har været brugt 75-100 til gange, så vasker du den i let sæbevand, og din Unbra bh fungerer som ny igen.

Din usynlige Unbra bh er produceret i silicone, hvilket gør den utrolig ret at rengøre, så din bh uden stropper kan være klar næste gang du skal bruge en bh uden ryg , samt en bh uden stropper, også kaldet en Unbra Stropløs BH. Den selvklæbende bh er i stylist verdenen kaldet "Silicon strapless bra", og bruges som alternativ til et bh indlæg med perfekt resultat.

Nipple Cover

Nipple covers er et lille selvklæbende silicone "plaster", der skjuler brystvorten og det mørke område omkring den.

Nipple cover er perfekt til dem der gerne vil gå uden bh, men ikke vil vise noget frem.

BH uden ryg

Når man skal vælge en bh uden ryg, så er der flere valg muligheder. Bh forlænger er en af de mest populære produkter hos Misslux.dk  Hos misslux har vi et stort udvalg af forskellige bher uden ryg, samt rygløse bher. Disse bher er billige pga. vi har egen produktion samt import. En Bh uden ryg kan bruges til mange forskellige kjoler og toppe.

Hos MissLux udvider vi løbende vores udvalg af selvsiddende bh'er. Der er bh'er med snøre som giver en helt fantastisk kavalergang. Vi har selvsiddende bh'er i stof og den tidligere nævnte unbra i silicone. Alle modeller klistre utrolig godt, og giver rigtig god støtte.