Bh forlænger med 3 hægter

På lager:

Bestil før kl. 16.00 og vi sender i dag
Bestil i aften, og vi sender i morgen
19,00 kr

19,00 kr

Bh forlænger med 3 hægter.


Er din Bh lidt for stram eller vil du gerne bruge din yndlings bh mens du er gravid? Med disse Bh forlængere kan du øge omkredsen af din bh med ca. 5-9 cm.


Denne bh forlænger/bra extender har et stykke elastik i midten, så den bedre kan give sig og tilpasse sig til netop dig. 


Bh forlængeren er 5,5 cm bred og er let at hægte på din almindelige bh eller sports bh, og fåes i sort, hudfarvet og hvid.


Bh forlængerne fås også med 2 clipse


 


 

Bh forlængere

Flere visninger

 • Bh forlængere
 • Bra extender

Bh forlængere med 3 hægter.


Har du brug for ekstra længde på omkredsen af din bh? Så er en bh forlænger lige hvad du har brug for. Har din bh kun 2 hægter, så har vi også dem.


På Misslux.dk har vi et stort udvalg af bher og tilbehør, som gør at du kan bruge din yndlingsbh på flere måder. Har din bh bryderryg, så kan du justere dine bh-stropper meget enkelt med bh clips. Mangler du fylde i bhen, så tag et kig på det store udvalg af bh indlæg.


GIV NYT LIV TIL DINE BH’ER: BH FORLÆNGERE


Det er altid et større projekt når man skal ud og købe nye BH’er. Der findes tusindvis af forskellige design i forskellige farver, og derudover skal du også finde nogen der giver den optimale støtte og pasform til din barm. Men det er ikke altid at man som kvinde kan passe standard-størrelserne direkte. Måske er det ene bryst større end det andet, eller måske kan du ikke finde en normal størrelse der både passer din omkreds og skålstørrelse – og som du så rent faktisk kan lide. Det er her at tilbehør til lingeri kommer ind i billedet. Med et par få hjælpemidler kan du optimere din BH til at passe helt perfekt.


En af de mest populære slags tilbehør, er naturligvis BH-forlængere. Hvis du har fundet den perfekte skålstørrelse og et sødt design, men det kniber lidt med omkredsen, så behøver du ikke længere at gå på kompromis. Mulighederne bliver pludselig meget større når man ikke længere skal bekymre sig om hvorvidt ens ryg er for bred i forhold til barmen.


Tilbehør til BH’er er en god investering, da det åbner op for at du pludselig kan bruge din BH på langt flere måder end før – pludselig kan din favorit-BH pludselig også bruges til f.eks. toppe med bryderryg. Du kan også puste nyt liv i de BH’er som du elsker, men som du troede at du var blevet for bred til. Dermed forlænges BH’ens levetid og du får langt mere glæde af den, uden at skulle bekymre dig om hvordan din krop kan ændre sig undervejs. Dette kan især være til fordel for kvinder der f.eks. gerne vil sikre sig at deres BH’er under graviditeten kan passe hele vejen igennem og justeres undervejs.


Det er ganske nemt at få glæde af tilbehør til lingeri. Når du køber dine BH-forlængere, skal du blot vælge om du vil have dem med 2 eller 3 rækker af hægter, og så hvilken farve du skal bruge. Hvis ikke du kan finde en farve der matcher din BH, så gå generelt efter en sort forlænger til BH’er med mørke farver, og en hvid forlænger til de lyse farver. Når dit tilbehør ankommer med posten, kan du på få sekunder sætte forlængeren fast i BH’ens hægter og så komme i gang med at bruge alle dine yndlings-BH’er igen.


Forlængere til BH’er er bestemt ikke nogen kostelig affære, og de kan faktisk ende med at spare dig tid og penge i det lange løb, fordi du ikke skal ud og investere i en masse nye BH’er. MissLux.dk fører et stort udvalg af BH-forlængere, så du kan finde den forlænger der passer til lige præcis din BH. Priserne ligger på mellem 19-35 kroner, og typisk kan du få mere end én forlænger med i købet. MissLux.dk har ikke kun BH-forlængere, men fører også en masse andet smart tilbehør, så du kan få så meget glæde ud af dit lingeri som muligt.

Passer disse bh forlængere på alle bh modeller?


Ja disse bh forlængere passer til alle modeller af bh'er, sports bh'er og toppe som har 3 hægter.


Risikere man at bh'en bliver for løs?


Disse små forlængere med 3 hægter, har tre forskellige niveauer og øges eller strammes med ca. 1 - 1,5 cm.


Hvis ikke én bh forlænger er nok, kan man så sætte den sammen med flere?


Det smarte er netop at disse bh extenders kan sættes sammen, så din yndlings bh passer dig, uden at nage nogen steder.

Kunde anmeldelser

 1. Min bh blev forlænget med 3 cm

  Jeg manglede en bh forlænger, og kontaktede deres support, hvor jeg fik personligt hjælp fra Karina, som via telefon fortalte mig hvordan man brugte sådan en bh forlænger.

  Har kun positivt at sige, om produktet og deres support

  Indsendt af: Ulla Pia
 2. Fantastisk produkt

  Jeg købte min bh forlænger, fordi min ynglings bh var blevet lidt for stram, pga. graviditet. Nu når jeg den hver dag, har har efterfølgende købt en i hver farve.

  Dog mangler jeg en bh forlænger i mørkerød, hvis i kan skaffe dette.

  Indsendt af: Tanja

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bh forlænger med 3 hægter

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Hvilken karakter vil du give dette produkt:

 

Hurtig levering med Post Danmark:

Alle breve og pakker leveres med Post Danmark. Typisk vil din ordre være sendt med maxi post, så vi kan holde den lave fragt pris på kun 29 kr for hele Danmark, Grønland, Færøerne, Sverige, Norge og Tyskland. Din ordre bliver leveret direkte til din postkasse, hvorfor vi kan give dig 2-4 dags levering i hele Danmark. Breve til andre lande tager 3-5 dage.

Ønsker du en hurtigere levering, så kan du vælge pakke levering til 39 kr, ( uden omdeling ), så er leveringstiden 1-2 dage. Du kan også vælge pakke med omdeling til 49 kr., så er leveringstiden 1-2 dage. 

 

Priser for levering

Koster kr. 29 som brev post

Koster kr. 39 som pakke post 

Koster kr. 49 som pakke post med omdeling.

 

Hurtig og  sikker levering

Post Danmark

 

Misslux startede i  2007. Vi udvider fortsat vores udvalg af selvsiddende BH'er, shapewear, hair extensions, 
hår tilbehør, kjoler, pleje produkter og så videre.

 

 

 

Mette Nielsen  
Direktør og Ejer
mail@misslux.dk
 
 
 

Misslux.dk
Engsøvænget 12
7200  Grindsted
Danmark

 

Åben efter aftale på telefon 51804366 / email mail@misslux.dk 

© MISSLUX.DK 2016. Alle rettigheder forbeholdt.