50 cm Hair extensions 100 gram luksus

Ægte remy hair!

Clip on hair extensions er en rigtig god og nem metode til at få langt hår på ingen tid. Vores extensions består af 100% ægte remy hair. Remy betyder at alle hårstrå og skællag vender i samme retning – præcis som dit eget hår. Disse hair extensions clips blender derfor naturligt ind i dit eget hår.

At vælge en god kvalitet kan i sidste ende være en besparelse, da en god kvalitet kan holde op til 12 mdr., hvor billigere alternativer måske holder 3-6 mdr. før det er slidt op.  Hos os vælger du helt automatisk en god kvalitet, da vi har fravalgt de billige alternativer. Vi ønsker naturligvis, at håret vi sælger til vores kunder, holder sig pænt i rigtig lang tid.

Hair-extensions kan du selv sætte i derhjemme, uden hjælp fra en frisør. Du kan købe clip on extensions, som du sætter på ved at dele håret op i baner og toupere lidt i hårbunden, så clipsene har noget at gribe fat i, når du sætter dem fast. Du kan selv bestemme, hvornår du vil have dine extensions i, så du slipper for at skulle sove med dem, og du kan vaske dit eget hår uden at skulle bekymre dig om dem. Til gengæld er det lidt upraktisk, at du selv skal til at sætte dem i hver morgen.

50 cm luksus hair extensions fås i følgende farver:

#1 sort

#2 mørkebrun

#4 chokoladebrun

#8 lysebrun

#18/613 mørk blond mix

#60 platin blond