Modtag RSS

Hair extensions

Hair extensions

Hair extensions - Køb flotte og billige Hair Extensions her!


Ønsker du dig længere hår? Så er hair extensions clip-on et godt valg for dig. Vi forhandler kun remy hair extensions af ægte menneske hår. Det er meget let at anvende ægte hair extensions clip on. Du kan sætte dine clip-in hair extensions i på få minutter med lidt øvelse.

Vi har altid kvalitets hair extensions af ægte hår, også kaldet remy hår, på lager. 

Vores hair extensions fås enten i 40 cm hair clip on / Off , eller 50 cm hair extensions clip on/ off eller den lange hair extensions i 65 cm.

Flotte hair extension af ægte hår ( remy hår ) er hurtig og let at anvende, og billige at bruge.Vi har et udvalg af farver i størrelse 40 cm, 50 cm og 65 cm. Vores udvalg er af ekstremt lækker kvalitet til en billig pris, da vi køber direkte fra fabrikken.  Clip in hair extensions bliver købt af mange frisører i hele Danmark.

Køb dine billige clip on hair extensions på www.misslux.dk (se farvekortet for hair extensions clip on / off)

Køb dine billige clip-on hair extensions her! 

Hos Misslux.dk sælger vi udelukkende hair extensions af høj kvalitet. Så ønsker du langt hår, men ikke gider vente på, at håret vokser ud af sig selv, så er clip in hair extensions netop noget for dig. 

Vores hair extensions er billige men i høj kvalitet – Alt er 100% ægte indisk remy hår, så du kan være 100% sikker på flot, ægte hår. 

Mange af vores priser er meget lavere end på andre webshops og dette skyldes at vi handler direkte med fabrikken. Du kan spare mange penge ved køb af ægte hår extensions hos Misslux.dk, og se vores vurderinger på Trustpilot.dk. Mange af vores kunder er frisører/ hair extensions saloner, men hovedparten er stadig piger, som gerne vil have langt hår.

Hair extensions clip on perfekt til galla: 

Sommeren er endelig rundt om hjørnet, så der er mange der er begyndt at lægge planer for sommerens fester og gallaer. En ting som mange ønsker dette år er at få langt hår.

Hair extensions involverer forlængelse af menneske- eller syntetisk hår til dit naturlige hår ved en af mange forskellige metoder.

Permanente extensions kan koste fra flere hundrede kroner til flere tusinde, afhængigt af hårtypen, som er anvendt og metoden, der bliver brugt til at sætte dem fast med. Hvis du ikke ønsker at bruge så mange penge, så skal du overveje at få billige clip-on hair extensions. Clip-on er hurtigt og nemt, koster langt mindre end permanente hair extensions og kan fjernes og fastgøres når du har lyst. 

Hvis du vælger hair extensions clip-on extensions, kan du eventuelt bestille en tid hos din frisør, så du kan lære den bedste måde at sætte dem i på. Langt hår som er påsat giver virkelig mange muligheder for flotte frisurer. 

Kan man farve sine extensions?

Du kan sagtens farve dine hair extensions, men det er på dit eget ansvar, og garantien bortfalder på dine hair extensions clips samt cold fusions extensions. Starter man på, at blege eller lysne håret, så er det store chancer for, at håret bliver ødelagt. Vi giver ingen garanti på dine hair extensions, hvis du farver eller skyllefarver håret.

Skal man toupere håret, når man bruger hair extensions med clips?

Anvender du hair extensions med clips også kaldet extensions clip on/ off så behøver du ikke toupere håret før du kan påsætte dine hair extensions. Men det kan være en god ide at toupere håret, hvis du har meget fint hår eller meget glat hår, for at være sikker på, at dine hår extensions clips ikke falder ud af dit normale hår. Mange anvender hårlak på det touperede hår, inden de påsætter clipsen.

Skal man have ens frisør til at påsætte sine hair extensions med clips?

Som udgangspunkt så kan man selv påsætte dine hair extensions ved hjælp af vores hair extensions youtube videoer. Dog kan det være en god ide at få en veninde til at hjælpe med påsætte dine hair extensions.

Dog kan du typisk få din lokale frisør, til at påsætte din hair extensions. Dog koster det et gebyr, for at få din frisør til, at hjælpe dig med at påsætte håret.

Du vil have flest muligheder med dit hår hvis du køber remy clip-in, som er naturhår (ægte hår). Remy hår holder til mere end syntetisk hår, da det kan glattes, krølles, og farves.

Hvis du vil sætte dit hår op med hair extensions kan du også det. Der findes mange flotte frisurer der kræver langt hår eller fylde, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan gøre med dit nye, flotte hår. 

Hvis man leder de rigtige steder, kan man finde billige hair extensions. Du kan også finde billige remy hår hair extensions. Så prisen behøver man ikke at bekymre sig alt for meget om.

Gode genveje til Hair extensions clips på Misslux.dk

Hair extensions clips i 40 cm . Hairextension til hverdag og fest - Tips til ny frisure - 65 Cm Luksus Extensions clip on. Alle af de hair extensions clips ægte hår som sælges på Misslux.dk hjemmeside er lavet af ægte hår fra mennesker.  Du kan altid handle billigt extensions clip on på Misslux.dk.  Alle de hår extensions clips som kan købes på webshoppen er produceret i østen.

Hos misslux.dk er vores mål at tilbyde alle vores kunder hair extensions (remy hair extensions) for at få dejligt blødt, langt og fyldigt år

Vil du have mere fylde til dit hår, så er 1 eller 2 sæt hår extensions netop løsningen. Vi sidder klar ved chatten til at rådgive om remy extensions samt om hvilke sæt extensions clips ægte hår du har brug for.

 

Forskellige typer hår extensions

 

Alle vores hår extensions er clip-on extentions og er af mærket Remy Hair Extensions, der er lavet af ægte hår, så du er 100% sikker på at få et flot resultat.

Du skal dog ikke lade dig narre af vores lave priser – vores extensions fås til den bedste og billigste pris samtidig med det er af god kvalitet. Vi har dog blot muligheden for at sænke vores pris, da vi handler direkte med fabrikken – så du får altså den laveste pris og den bedste kvalitet på samme tid!

Med ægte Remy hår får du en del mere for pengene, end hvis du vælger at købe syntetisk hår. Remy hår kan både holde til at blive glattet, krøllet og permanentet – dog skal du altid skåne det så meget som muligt, ligesom du gør med dit eget hår.

Sådan sætter du clip-on extensions på:

  • Løft en tot hår, påsæt clipsen og fastspænd den i håret.
  • Børst dit eget hår henover, så dit eget hår op clip-on håret bliver naturligt blandet.
  • Klip evt. clip-on håret til, hvis det er for langt.

 

Efter blot et par minutters øvelse kan du selv påsætte dine clip-on extensions. Hvis du dog er lidt usikker på det, kan du uden problemer bestille en tid hos din frisør, så du kan lære at sætte dem i og samtidig hvordan du vedligeholder og styler det bedst.

 Crazy Color extensions

Hår extensions i crazy color farver er til dig, som tør skille dig ud og vise en farverig side af dig selv. Med de flotte, nærmest ”neon farver”, er der ingen tvivl om, at du vil få opmærksomhed for dit flotte hår, lige meget hvor du befinder dig.

Om du skal til fest eller blot vil sætte lidt fut i din hverdag, så kan du sagtens bruge disse flotte crazy color extensions.

Utrolig mange kendte bruger extensions med ”neon farver” når de står på den røde løber, eller når de blot ønsker at sætte lidt fut og spræl i deres hår. Af disse kan nævnes Demi Lovato, Katy Perry, Beyonce og mange flere.

Disse crazy color farver bliver mere og mere populære – især efter Demi Lovato nærmest er blevet lidt af et stil ikon med hendes mange forskellige, flotte og farverige extensions.

Naturlige hår extensions

De naturlige hår extensions kan skabe en utroligt flot fylde, farve og længde. De fås i følgende farver:

Sort, Mørkebrun , Chokoladebrun, Brun, Lysebrun, Mellem blond, Lys/Mørk mix, Mørkerød, Mørk blond mix, Lys blond mix, Platin blond, Platin askeblond

De naturlige hår extensions fås altså i utrolig mange forskellige farver, så chancen for at du finder en farve der matcher din, er meget stor. Ligesom med de andre typer hår extensions, så er de naturlige hår extensions også clip-on extensions og er af mærket Remy Hair Extensions.

Der er stor chance for, at du i blandt alle vores fantastiske hår extensions vil finde en farve, længe og tykkelse, som passer til lige præcis dig.