Usynlig mini Bh i hudfarvet

Bedømmelse:
90%
-46%
Specialpris 75,00 kr Normalpris 139,95 kr
Ikke på lager

Denne selvklæbende stropløs Bh er perfekt til kjoler som har dybe udskæringer foran, eller hvis du skal have en rygløs kjole på. 

Denne Stropløse bh er et meget populært valg, hvis man vil have et flot look, hvad enten man vælger kjole, brudekjole, rygløs bluse, eller stropløs top. Da man jo så ikke kan se bhen, men stadig ser effekten, som hvis man havde en bh på.

Dette unikke design gør den perfekt til alt tøj der har dyb rygudskæring, stropløst tøj, og hvor en alm. bh ikke kan anvendes. 

Formen på den selvklæbende bh gør, at ved hjælp af denne push up effekt, vil give et løft til brysterne.

Bhen er utrolig let, og fremstillet af silicone, der gør den meget fleksibel og vandafvisende. Du kan ved hjælp af denne selvsiddende mini unbra bh få en flot kavalergang og samtidig få støtte. Bhen har stof på ydersiden.

Se HER hvordan du bruger og vedligeholder din selvsiddende bh.

C og D skål skal anvende en størrelse  L

Vi har et stort udvalg af selvsiddende Bher og tilbehør.

Klister BH

Klister BHer er selvsiddene BH’er af silikone med klæbe effekt. De er super relevante, hvis man skal have en flot kjole med bar ryg eller dyb V-udskæring på. At vise BH-stropper vil helt klart ødelægge det elegange look – og derfor findes klister BH’er som en løsning til dig.

Der findes en masse forskellige former for Klister BH’er alt efter om man har små eller store bryster og hvor meget støtte og løft man ønsker.

Usynlig BH

Denne BH er lavet af silikone som hjælper med at klæbe. Det er en utrolig let BH, som er behagelig at have på. Den har en push-up effekt, som man selv kan regulere, alt efter hvor meget kavalergang man ønsker.

De usynlige BH’er er lavet til kvinder med større barme.

Usynlig mini BH

Denne usynlige mini BH henvender sig til kvinder med lidt mindre barme. Formen på denne mini BH gør at brysterne får et løft,

Ligesom med den usynlige BH kan du også selv regulere din kavalergang og støtte med en  usynlig mini BH, da låsen sidder foran mellem skålene.

Unbra silicone BH

Unbra silicone BH’er findes i forskellige størrelser og farver, så der findes helt sikkert en, som passer til lige præcis dig. Det er en selvsiddende BH uden stropper. Den giver dine bryster den ideelle støtte med ekstra volumen og fremhæver din kavalergang.

Denne slags BH vil derudover give dig en fantastisk frihed i forhold til de traditionelle BH’er.

Unbra silicone BH’en er lavet af 100% silikone og klæbe-effekten er anti-allergisk. Låsen sidder foran, i mellem de 2 skåle, så du selv kan skabe den kavalergang og støtte du ønsker.

Bryst tape:

Bryst tape er et specialformet stykke tape, som har til formål at løfte og støtte dine bryster når du ikke har BH på. Det er helt perfekt til, hvis du f.eks. skal bære en kjole med bar ryg, en stropløs kjole/top eller andet tøj, hvor du ikke ønsker, at en BH skal være synlig.

Der findes også blot helt simple ”nipple covers”, der helt enkelt har til formål at dække dine brystvorter, så de ikke kan ses igennem tøjet.

Bryst-tape passer til en stor gruppe af bryst størrelser og kan købes i flere undertøjsforretninger.

Når du skal bruge bryst tape er det vigtigt at du lige har nogle gode råd i baghovedet.

  • Anvend ikke brysttape på solbrændt eller på anden måde beskadiget hud.
  • Undlad at bruge creme eller pulver på området inden påsætningen – det kan gøre det sværere for tapen at blive siddende.
  • Hvis du sveder meget kan det ske at limen opløses.
  • Skulle det ske, at du har klistrende rester på huden, efter brug af bryst-tape, så kan det nemt fjernes ved hjælp af babyolie.

 

Nipple covers

Nipple covers er lavet til at dække brystvorterne og det mørke områder omkring dem. Det er super relevant, hvis man bruger det sammen med bryst tape. De har en meget god klæbeeffekt og kan bruges op til 100 gange.

 

Product ansvar

Er en selvsiddende bh behagelig at have på, og holder den sig fast en hel dag?

Denne usynlige mini bh er meget behagelig at have på og den klistre rigtig godt og holder sagtens en hel dag.

Er det bedst at købe bhen i hudfarvet fremfor sort i forhold til det man tøj man skal have på?

Hvis du fx skal have lidt gennemsigtig tøj på, så er den hudfarvede lidt mere neutral.

Din bedømmelse

Andre synes også godt om