Undgå Fejlkøb ved at Læse denne Plus Str. Shapewear Guide

 

 

Alle burde være stolt af deres krop, lige meget hvilken størrelse eller facon de har. Men på et tidspunkt, bliver vi især selvbevidst om en bestemt del af kroppen. Især dem, der bærer plus størrelser. På dette tidspunkt, kommer slanketøj til din redning, for at hjælpe dig med at få den forestillede kropsfacon. Slanketøjet giver kvinderne kontrollen over kroppen, og tillader bæreren, til midlertidigt at komprimere, fremhæve, og glatte deres udseende. Beslutningen at vælge plus size shapewear, eller enhver slags shapewear, kan ikke tages let. Fejl, som forekommer ved at køb af forkert shapewear, kan give problemer med resultaterne. For at undgå at lave fejl, er der her en guide til at vælge shapewear.

 

 

Hvorfor købe slanketøj?

Kvinder bærer slanketøj for et utal af grunde; Den mest indlysende grund, er at få en slankere silhuet. Nogle shapewear produkter kan også hævde at have cellulite nedskæring og vægttab, men det er bedre at lave en grundig forskning før man kan love disse effekter. Siden forskellige produkter også har forskellige funktioner, er det vigtigt at have et specifikt mål, i hovedet. Slanketøj har jævnende og slankende fordele da det kan reducere bæreren kjole størrelse 1-2 størrelser. Afhængigt af kropstypen, kan det komprimere visse legemsdele eller hele kroppen. Slanketøjet er også gavnligt til at fjerne ’muffin toppen’ på maven og give en glattere figur, under stramt eller normalt tøj. Desuden kan shapewear også ændre bærerens kropsfacon med det samme. For eksempel, vil kvinder som har æble eller rektangulære kropstyper, kunne få timeglasfiguren med det samme. Slanketøj hjælper også med holdningen, da nogle produkter som vores Slim n’ Lift har justerbare stropper over skuldrene, hvilket hjælper med at løfte og holde en korrekt holdning.

 

 

Typerne af Plus Str. Shapewear

Der findes mange typer af slanketøj, med forskellige formål, tilgængelige på markedet, hvilket måske kan forvirre dig lidt. Det er derfor bestemt, vigtigt at du først kender typen af shapewear, inden du køber det.

Definering af taljen – Det traditionelle korset kan sammenpresse taljen og kroppen, til en timeglasfigur. Korsettet er dog blevet bemærkelsesværdigt mere komfortabelt end det var i gamle dage, hvilket åbner op for mange muligheder. For at få din taljelinje mere defineret kan du hos MissLux, se vores mavebælter, som giver rig mulighed for at udglatte maven samtidig med at give en tydeligere talje.

Fladere mave Slankebukser og mavebælter er hyppigt brugte shapewear, som flader maven, såvel som jævner hofterne. Små underbukser som vores slanketrusser og Shapewear G-strenge har også formålet at give en fladere mave.

 

Definering af hele kroppen – Body Suiten er shapewear som slanker hele kroppen. Den dækker fra skuldrene til knæerne og giver et fuldent resultat, med resultatet at kombinere formålene fra alle shapewears, til én slankedragt. Dette slanketøj er en god idé at bære under en kjole, men pas på med ikke at have den på i for lang tid, af gangen.

 

 

Hvordan man bærer Plus Size Shapewear

Efter du har fundet den rette type, vær sikker på at det er den rigtige størrelse. For småt eller for stort shapewear vil give negative effekter på dit udseende og i værste tilfælde, åndedræts besvær. Gammeldags stilede korsetter kan også være ubehagelige og farlige for dit helbred; Men det moderne shapewear er for det meste sikkert, hvis brugt ifølge korrekt instruktion. 

 

 

Se også vores andre artikler herunder:

Stropløst slanketøj med tips om shapewear HER

Fordele og ulemper ved shapewear for kvinder HER

Guide til slanketøj HER

Brude Slanketøj HER

Rygløs shapewear HER

Full Body Shapewear - Til naturlige former HER

Vær modig og Selvsikker med Shapewear HER