Siliconeindlæg 2x35 gr.

Bedømmelse:
80%
79,95 kr
Ikke på lager

Disse bh silicone indlæg også kaldet " kyllingefilet " er perfekte når du lige mangler lidt ekstra fylde i din bh. Rigtig mange får lige det sidste fylde i Bhen, så brysterne ser lidt mere fyldelige ud. Mange bruger denne hemmelighed til at få flot kavalergang.

Er du i tvivl? Se vores guide til bh indlæg HER

De kan anvendes i en almindelig BH eller bikini top og anvendes både til fest, hverdag i saltvand, klorvand eller andet. Få det perfekte look uden at kjolen / bryllupskjolen skal syes ind ved hjælp af disse silikone bh indlæg også kaldet "kyllingefillet" Giver et naturligt push up til dine bryster og du får en flot kavalergang, Pakken indeholder 2 stk. indlæg i hudfarvet.

Se vores andre indlæg der også er velegnet til bikini her

Silicone indlæg

Disse silikone indlæg giver et naturligt push up og kan bruges i en almindelig bh eller bikini top.

Indlæggene er perfekt for dig der ønsker en smule fylde i din bh og en flot kavalergang.

Disse indlæg kaldes også for kyllingefillet indlæg, da de har form som en kyllingefillet.

De vejer 35 gram stykket. Indlæggene giver et super fint resultat under en kjole, top osv. og et naturligt push-up til din barm.

Se vores udvalg af bh indlæg

Product ansvar

Er disse indlæg gode hvis man fx har lidt størrelsesforskel på sine bryster?

Kyllingefileterne eller silicone indlæggende er super gode, hvis man har en lille størrelseforskel på sin barm, og ikke har råd til et kosmetisk indgreb.

Vil denne model siliconeindlæg være god, hvis man har en lille barm? Fx. A eller B skål, og bare har brug for lidt ekstra løft?

Silicone indlæggene er super gode, grundet den lidt mindre størrelse, til at give løft til den lille barm. Søger man et indlæg som har en lidt anden form, men som ikke må blive for stort så er vores silicone halvmåne også en rigtig god mulighed.

Din bedømmelse