Selvsiddende BH - Unbra BH

 1. Selvsiddende bh med snøre sort

  Bedømmelse:
  80%
  Ned til 65,00 kr Normalpris 119,00 kr
 2. Usynlig Bh i hudfarvet i D-skål

  Bedømmelse:
  100%
  Ned til 85,00 kr Normalpris 159,95 kr
 3. BH - Opbevaringsbox

  Bedømmelse:
  100%
  Specialpris 25,00 kr Normalpris 49,95 kr
 4. selvsiddende bh med vinger -46%
  Ikke på lager

  Usynlig Bh i sort i D skål

  Bedømmelse:
  80%
  Specialpris 75,00 kr Normalpris 139,95 kr
 5. Usynlig mini Bh i hudfarvet

  Bedømmelse:
  90%
  Specialpris 75,00 kr Normalpris 139,95 kr
 6. Usynlig mini Bh i sort

  Bedømmelse:
  90%
  Specialpris 75,00 kr Normalpris 139,95 kr
 7. Hvid stof Unbra silicone Bh - A

  Specialpris 50,00 kr Normalpris 139,95 kr
 8. Unbra silicone BH - A skål

  Bedømmelse:
  89%
  Specialpris 50,00 kr Normalpris 99,95 kr
 9. Sort Unbra silicone BH i stof - A, B, D

  Bedømmelse:
  90%
  Specialpris 65,00 kr Normalpris 129,95 kr
 10. Hudfarvet Unbra silicone BH i stof - A og B skål

  Bedømmelse:
  100%
  Specialpris 50,00 kr Normalpris 129,95 kr

Silikone bh

Den selvsiddende Unbra silikone bh er en revoulotionerende opfindelse for kvinder. Nu kan du endelig iføre dig en kjole uden ryg eller stropper UDEN at man kan se bh stropperne.

Den nye silikone bh er selvklæbende og sidder derfor rigtig godt fast til huden. Bh'en giver dig en fantastisk bevægelsesfrihed, da en rygløs bh kun dækker brystet og ikke rundt om. Den selvsiddende silikone bh giver støtte til dine bryster, samt en push-up effekt. Bh'en holder hele dagen, og natten med, hvis du er til fest.Bh'en kan fås i str. A, B, C, D og E

En ny populær bh er vores selvsiddende bh med snøre, som har vundet flere testes , og flere af vores test personer ( blogger ) bruger denne bh mere end bare til fest. 

Silikone bher er en revolutionerende løsning for kvinder der ønsker at bære deres smukke ryg løse toppe og kjoler, og kjoler der er designet til specielle lejligheder fx brylluper mv. Denne unikke bh er designet på den måde, at din bryster får flottere push up og støtte end en normal bh

Som trendsætter indenfor bher, så er disse selvsiddende klister bh er disse bher et must. De er meget enkelte at have på og holdes på plads via lidt lim. De er testet af læger så de er helt sikker at anvende. Den selvklæbende bh sidder fast på dine bryster og løfter din kavalergang samt giver din barm en ordentlig volumen. Når du vælger hvilken størrelse på din silikone bh, så skal du vælge den i henhold til din almindelig bh kop størrelse.

Den generelle måde at bruge silikone BH er først at rense din hud for at fjerne enhver form for sved/creme samt olie og derefter placere kopperne én efter én i den ønskede position. Når den er placeret, skal du trykke dem mod dit bryst , så de bliver låst i denne stilling. Dog skal man læse brugsanvisningen for silikone bh'er omhyggeligt for ordentlige resultater.

Nipple covers er en flot og lækker selvklæbende "bh plaster", hvor der er silikone på den anden side, samt bomuld. Denne Nipple cover skjuler båden brystvorten og det mørke område omkring den. vi har danmarks største udvalg af brysttape samt nipple covers. Har du brugt for rådgivning, så er du meget  velkommen til, at kontakt vores support for, at få rådgivning om hvilket produkt du skal bruge til at dække dine brystvorter væk med. 

Forholdsregler:

Sørg for, at klimaet ikke er meget varmt, mens du bruger silikone bh'er, da klister effekten ikke er så effektiv når der er høje temperaturer, hvorfor dette slider på din silikone unbra bh.  Sørg også for, at de holdes et køligt og tørt sted for at undgå støv.

Hvordan tager man en silikone bh af sine bryster?

Her kan du lære at rengøre og fjerne din usynlige bh fra din krop. Start med at løsne silikone bh kopperne forsigtigt fra din hud, hvorefter den tages let af.

Vask af selvsiddende silikone bh

Rengør den forsigtigt med din hænder. ( brug håndvasken). Tag en finger spis med sæbe vand og vask den let under rindende lunkent vand. Ryst dem let af for vand og lad dem lufttørre, før du putter dem i opbevaringsæsken. Du behøver ikke at vaske dem hver gang du har brugt dem. Dog henvises til produktbeskrivelsen for at undgå skader på bh lim.

Således er Silikone bh'en svaret, når du gerne vil iføre dig stramme og rygløse beklædningsgenstande, uden at skulle bekymre sig om grimme synlige bh stropper. Disse bh'er kommer på tværs af forskellige designs, der er holdbare, letvægts, alsidig og nem at bære og bruge. Disse innovative designs eliminere farerne ved enhver slags punkteringer, så du kan bære dit look med tillid.

Når du køber disse silikone klister bher online fra vores butik, som du kan være sikker på, at du køber den bedste kvalitet silikone bh'er sammensat af to skåle lavet af 100% silikone, anti-allergisk og har specielt udviklet klæbeevne , som findes på bhens inderside.

Låsen er placeret foran de to skåle, og klipses sammen til slut, så bhen giver dine bryster den effekt, du ønsker.

Så prøv, at se vores udvalg af selvsiddende bher ( Silicone bras ) for at få et perfekt udseende i din favorit kjole, uden at bekymre dig om bh linie, som absolut er afgørende for din garderobe i disse dage !

 

Bh forlænger  Er din Bh alt for stram ?.. Så kan denne bh forlænger øge omkredsen på din almindelige bh så den er behagelig at have på..

Vaskning af bh'en

1: Først vasker du forsigtigt din unbra silikone bh med vand og lidt mild sæbe. Kør dine fingre hen ad bh'ens selvklæbende side.

2: Derefter ligger du den ned i den boks der fulgte med da du købte bhen, og lader den lufttørre.

3: Når den er helt tør, kan du lægge låget på den igen, og din usynlige bh er nu klar til næste gang.