Push-up BH

 1. Selvsiddende bh med snøre sort

  Bedømmelse:
  80%
  Ned til 65,00 kr Normalpris 119,00 kr
 2. Usynlig Bh i hudfarvet i D-skål

  Bedømmelse:
  100%
  Ned til 85,00 kr Normalpris 159,95 kr
 3. BH - Opbevaringsbox

  Bedømmelse:
  100%
  Specialpris 25,00 kr Normalpris 49,95 kr
 4. XTREME BH - flottere barm M, L, XL

  Bedømmelse:
  90%
  Ned til 85,00 kr Normalpris 159,95 kr
 5. selvsiddende bh med vinger -46%
  Ikke på lager

  Usynlig Bh i sort i D skål

  Bedømmelse:
  80%
  Specialpris 75,00 kr Normalpris 139,95 kr
 6. Usynlig mini Bh i hudfarvet

  Bedømmelse:
  90%
  Specialpris 75,00 kr Normalpris 139,95 kr
 7. Usynlig mini Bh i sort

  Bedømmelse:
  90%
  Specialpris 75,00 kr Normalpris 139,95 kr
 8. Hudfarvet Diva push-up BH

  Bedømmelse:
  84%
  Specialpris 85,00 kr Normalpris 159,95 kr
 9. Sort Diva push-up BH

  Bedømmelse:
  95%
  Specialpris 85,00 kr Normalpris 159,95 kr

Diva push-up BH

De er for små, hænger for meget eller er ikke faste nok - denne opfattelse har mange danske kvinder af deres bryster. For mange er det ikke en tanke, der kun kommer én gang, men derimod kan udvikle sig til at give dårligt selvværd eller, at man går og gemmer sig. Man kan få det så dårligt, at man ikke længere vil gå i det tøj, som ellers klæder ens krop bedst og fremhæver formerne.

Men der skal ikke store anstengelser eller mange penge til at få brysterne til at syne større. Der er mange forskellige løsninger, men den løsning vi kan tilbyde er diva push-up bh'en.

Få større og fastere bryster i en fart. Perfekt til at give dine bryster et løft. BH'en placeres uden på din normale BH og løfter straks din barm på en fantastisk måde.  Samtidigt kommer man til at se mere feminin og attraktiv ud. Den er lavet af et behageligt materiale, som er dejligt at have på, og ikke giver mærker.

Langt det fleste kvinder, som får en push-up bh oplever følelsen af, at de har fået et sæt nye bryster. Push up BH'en er designet med skåle. der runder brystet ind og løfter dem op.

Flere push up BH'er findes med krydsende stropper på ryggen, hvilket også medvirker til at gøre presset og kavalergangen lidt dybere.

Ønsker du at give dine bryster en make-over og nyde godt af dine former er det ikke altid nødvendigt at tage den helt store beslutning om at få en brystoperation, hvilket desunden er en løsning i en anden prisgruppe, som kræver længere overvejelse og opsparing.

En push up BH ville kunne anbefales til alle kvinder, der ønsker at få fremhævet barmen, uanset størrelsen på brysterne.

BH’en er lavet af lækkert, blødt materiale (83% nylon, 17% spandex), og det gør den virkelig dejlig at have på – faktisk kan man næsten ikke mærke den! Stropperne er brede, og det gør at de ikke sidder og gnaver ind i skulderen selvom de støtter rigtig meget. Du mærker den slet ikke, men du får effekten.

BH'en fås i både hudfarvet og sort, i størrelserne medium og large.