ByeBra brysttape

 1. Bh Tape - Magic Fashion Tape, 36 stk

  Bedømmelse:
  100%
  Specialpris 20,00 kr Normalpris 34,95 kr
 2. Bryst Tape - Bye Bra tape Str. A-B-C

  Bedømmelse:
  100%
  Specialpris 75,00 kr Normalpris 149,00 kr

ByeBra brysttape – Din løsning til stropløst tøj

Bye bra tape, som er den revolutionerende nye og nemme klister bh, er den hidtil nemmeste påsætnings bh man kan få. Bryst løft tapen giver smukke løftede bryster, og er velegnet til stropløse trøjer og kjoler med V-hals, eller bar ryg. Tapen løfter brysterne op til flere centimeter og er en behagelig løsning, som stadig giver komplet støtte og forøget kavalergang.

Brysttape du kan stole på

Bh’en er helt usynlig. Da ByeBra brysttape har en naturlig klister effekt og holder i mange timer, er det løsningen på en aften med dans og sjov, uden nogle bekymringer. Vil du en tur i poolen, eller en dag til stranden og samtidig søger et smukt løft til din barm i bikini, eller badedragt, kan du stole på ByeBra, da tapen er vand- og sved sikker. Det medicinske tape er allergitestet og fremkalder ingen allergiske reaktioner.

Bryster er ikke ens

Da vi alle ved at bryster sjældent er symmetriske i form eller størrelse, bliver ByeBra også ofte brugt, til at få brysterne placeret ens, eller ændre på barmen, så det bliver et mere naturligt look. Mange kendisser og berømtheder er selv forbrugere af ByeBra, da tapen giver dem en smukkere barm, og stropløs bh, så de får det perfekte look på den røde løber.

Info om den magiske tape

ByeBra er en mærkevare som bliver produceret i Holland af det amerikanske tapemærke 3M. Hver pakke indeholder 3 sæt brystløft tape, og er inklusiv 3 sæt brystvorte patches som dækker og beskytter brystvorterne. Bryst tapen er formet som en hestesko, og fås i størrelserne A-C, D-F og F-+ . Tapen klippes til, så den passer efter behov. Tapen kan aftages ved at påføre lunkent vand.