Bh Tape - Fashion Tape

 1. Ultra tynde nipplecovers

  Bedømmelse:
  100%
  Specialpris 20,00 kr Normalpris 29,00 kr
 2. Bh Tape - Magic Fashion Tape, 36 stk

  Bedømmelse:
  100%
  Specialpris 20,00 kr Normalpris 34,95 kr
 3. Bryst Tape - Bye Bra tape Str. A-B-C

  Bedømmelse:
  100%
  Specialpris 75,00 kr Normalpris 149,00 kr
 4. nippel cover -40%
  Ikke på lager

  Nipple cover ca.6 cm.

  Bedømmelse:
  92%
  Specialpris 30,00 kr Normalpris 49,95 kr

Bh-tape giver løft på dit bryst

Det nye bryst-tape er en genial opfindelse til kvinder der ikke vil have en bh til at sidde og gnave.

Bh-tapen giver et synligt løft ved brystet uden kirugiske indgreb. Udover løftet, giver tapen også rigtig god støtte omkring brystet. 

De kendte bruger bryst-tape rigtig meget, da det ikke er synligt under tøjet. Med bh-tape kan du tage stropløse og rygløse kjoler på. Du kan også tage kjoler med lav kavalergang på. Bryst-tape kan ikke ses under tøjet. 

Detaljer

Bryst tape er et specielt formet stykke tape, der er designet til at løfte dine bryster, når du går uden bh. Den går fra toppen af dine bryster og løfter op i stedet for at støtte nedefra. Det er perfekt for kjoler eller andet tøj, hvor du ikke vil have en normal bh på, men stadig ønsker en vis støtte og løft.

Tapen passer til en bred gruppe af størrelser, så hvis du har større bryster og har fundet bh'er for små, kan dette tape hjælpe med at give dem et løft.

De er tilgængelig i nogle lingeri butikker, hvis de har er det samme med andet bh-tilbehør. Der er en mase billige udgaver på markedet nu, så vær sikker på, hvad det er for noget du køber, da nogle kan give irritation eller rippe din hud. Det er derfor en god idé at enten gå efter et mærke man kender, ellers kig kundeanmeldelser før du køber.

Bye Bra bruger 3M lim (3M er et godt respekteret brand for klæbestoffer, herunder kirugisk tape)på deres brysttape.


RÅD: Må ikke anvendes på beskadiget eller solbrændt hud. Brug ikke cremer eller pulvere på området, før du anvendet tapet, da det vil gøre det sværere for tapen at blive siddende. Limen kan komme løs, hvis du sveder meget. Så sørg for limen er i et område, hvor du ikke sveder så meget. Hvis du har klæbrige rester tilbage på huden efter fjernelse kan du slippe af med det ved at bruge noget baby olie vat og gnide forsigtigt. Opløsningsmidler som neglelakfjerner vil også virke, men de er ikke skånsom mod din hud.

Bryst-tape

 

Bryst-tape eller BH-tape er en helt genial og utrolig praktisk opfindelse.  Den har utallige fordele i  mange forskellige situationer. Bryst-tapen bruges især af de kendte og berømte mennesker, som ofte bærer rygløse kjoler, stropløse kjoler/toppe eller meget nedringede kjoler – så er det altså bare ikke pænt at have en bh på, men det kan bryst-tapen heldigvis kompensere for.

Dress Tape

 

Dress tape, også kaldet BH tape, er en ny og genial opfindelse til kvinden, som ikke gider have en BH til at sidde og gnave og lave mærker. Dress tapen giver brysterne et løft, helt uden kirurgiske indgreb. Udover at løfte brystet, så giver Dress tapen altså også støtte.

 

Hvad er Dress tape/BH tape?

Dress tape er et specielt formet stykke tape, som er designet til at løfte dine bryster, når du ikke gider have en BH på. Dress taper virker sådan, at det løfter dine bryster fra toppen af, i stedet for at støtte nedefra.

Dress tape er perfekt til, hvis du har en kjole, buksedragt eller top på, der f.eks. har bar ryg, eller har en dyb udskæring. Med Dress tape er du fri for synlige BH stropper osv. der vil ødelægge det elegante look med en bar ryg eller den dybe udskæring.

 

Hvem kan bruge dress tape?

Alle kan bruge dress tape. Både kvinder med store barme og kvinder med små barme vil kunne bruge det og se et flot resultat.

Hvis du som kvinde har en stor barm og har svært ved at finde en BH der passer, så vil det være ideelt at bruge dress tape til at give dem et løft. Brug evt. også nipple covers, og så vil du faktisk være helt dækket ind.

Har du små bryster vil det også være effektivt at bruge dress tape til særlige lejligheder som f.eks. til fester, hvor du skal have en flot kjole på, hvor BH’en bare ikke er særlig pæn at vise. Dress tapen vil løfte dine bryster og skabe et flot og naturligt look. Igen er det en god ide at bruge nipple covers samtidig.

Har du en lidt asymmetrisk barm kan dress tape også bruges til at udligne din barm og det er en fantastisk fordel!

 

OBS:

Der findes efterhånden flere billige dress tape varianter af dårlig kvalitet på markedet, så vær sikker på, at det dress tape du køber, er af god kvalitet. Hvis du får fingrene i dress tape af dårlig kvalitet, kan det skabe hudirritation eller rive i din hud. Undersøg derfor altid først, hvilke mærker du skal gå efter og læs ekspert anbefalinger.

Der er ingen tvivl om, at med en bryst-tape af god kvalitet, vil du selvfølgelig også få et langt bedre, mere støttende og flottere resultat.

 

Vigtigt om dress tape:

Når du skal bruge dress tape er det vigtigt at du føler disse råd:

 

 • Anvend ikke dress tape på solbrændt eller på anden måde beskadiget hud.
 • Undlad at bruge creme eller pulver på området inden påsætningen – det kan gøre det sværere for tapen at blive siddende.
 • Hvis du sveder meget kan det ske at limen opløses.
 • Skulle det ske, at du har klistrende rester på huden, efter brug af bryst-tape, så kan det nemt fjernes ved hjælp af babyolie.

 

Hvad er brysttape?

Bryst-tape er et specialformet stykke tape, som har til formål at løfte og støtte dine bryster når du ikke har BH på. Det er helt perfekt til, hvis du f.eks. skal bære en kjole med bar ryg, en stropløs kjole/top eller andet tøj, hvor du ikke ønsker, at en BH skal være synlig.

Der findes også blot helt simple ”nipple covers”, der helt enkelt har til formål at dække dine brystvorter, så de ikke kan ses igennem tøjet.

 

Brysttape passer til en stor gruppe af bryst størrelser og kan købes i flere undertøjsforretninger.

 

Kvalitet

Der findes efterhånden mange billige brysttape af ret dårligt kvalitet på markedet, så vær sikker på, at det bryst-tape du køber, er af god kvalitet. Hvis du får fingrene i bryst-tape af dårlig kvalitet, kan det skabe hudirritation eller rive i din hud. Undersøg derfor altid først, hvilke mærker du skal gå efter og kig efter ekspert anbefalinger.

Der er ingen tvivl om, at med en bryst-tape af god kvalitet, vil du selvfølgelig også få et langt bedre, mere støttende og flottere resultat.

 

Vigtig info

Når du skal bruge brysttape er det vigtigt at du lige har nogle gode råd i baghovedet.

 

 • Anvend ikke bryst-tape på solbrændt eller på anden måde beskadiget hud.
 • Undlad at bruge creme eller pulver på området inden påsætningen – det kan gøre det sværere for tapen at blive siddende.
 • Hvis du sveder meget kan det ske at limen opløses.
 • Skulle det ske, at du har klistrende rester på huden, efter brug af bryst-tape, så kan det nemt fjernes ved hjælp af babyolie.

 

I brystløftpakkerne er der 4 x 2 stykker tape og 4 x 2 nipple covers, hvilket vil sige, at du altså både får løftet og støttet dine bryster, samtidig med at dine brystvorter bliver dækket.

Derudover kan du få bryst-tape lige fra BH-str. A-F, så udvalget passer til langt de fleste. Skulle bryst-tapen alligevel ikke passe helt præcist, så kan den sagtens til klippes.

Bryst-tape har også den fordel, at hvis dit ene bryst skulle ske at være lidt længere eller siddet lidt højere end det andet, så kan du nemt udligne din barm og gøre den smuk og ensformig.

Klister-effekten er rigtig god, så med mindre du sveder meget, så skal du ikke være nervøs for, at bryst-tapen lige pludselig falder af.

 

Med bryst-tape kan du altså skabe et rigtig smukt resultat, hvis du skal bære en kjole med bar ryg eller en stropløs kjole, samtidig med det giver støtte og løfter dine bryster. Intet er smukkere end en bar kvinderyg og ved at have en bar kvinderyg, i en smuk kjole, udstråler du både selvsikkerhed og elegance.