Bh til særlige behov

  1. Bh med Lommer til Proteser og Indlæg

    Bedømmelse:
    90%
    Ned til 125,00 kr Normalpris 197,50 kr

Bh med lommer til proteser og indlæg

Nu kan vi hos MissLux tilbyde Bh med Lommer som passer til vores indlæg. Med en Bh med Lommer kan du holde styr på dine indlæg eller din protese, så du ikke skal være nervøs for at indlægget glider rundt eller i værste fald falder ud af bh'en. 

Brystproteser, BH indlæg og bh til brystprotese. Hvis man ønsker sig lidt ekstra barm men ikke har lyst eller råd til at gå under kniven, så er en bh til protese den perfekte løsning. Disse bh’er har nemlig indsyede lommer hvor man trygt kan placere proteser i størrelsen som man ønsker. 

Indlæg

Vi tilbyder mange forskellige størrelser indlæg til at ligge i denne smarte Bh med Lommer. Det er derfor muligt at vælge det indlæg der indfrier præcis det ønskede behov. Mangler du fylde på det ene bryst, så vejleder vi gerne i hvilken størrelse du skal vælge. Ønsker du blot mere fylde er dette også en mulighed og alt efter hvor stort det skal være, tilbyder vi helt op til 500 grams indlæg.

Alle størrelser af indlæg passer i vores Bh med Lommer, og det er derfor super nemt at købe "hele pakken" hos os til en meget fordelagtig pris. Silicone indlæg er en billig løsning hvis du ikke har råd til plastikkirurgi, men er ked af dine bryster og ønsker en hurtig løsning.

Brystopererede eller transperson

At miste et bryst er en overvældende oplevelse. En masse tanker om, hvordan livet og hverdagen nu skal fungere fylder måske dit hoved, og det er ikke så let at dele det med andre. Skal jeg have en brystprotese, hvordan vil det føles, og hvordan kommer jeg til at se ud? 

Hos MissLux har du mulighed for at vælge præcis det størrelse indlæg der passer til dig og som du føler dig tilpas med. Vi tilbyder også en behagelig Bh med Lommer, uden bøjle, men med super god pasform og som lukkes foran med hægter, samt reguleres over skuldrene med hægter.

Vi hjælper gerne alle mennesker og nu tilbyder vi en Bh med Lommer som der længe har været stor efterspørgsel på. Har du af en eller anden grund ikke noget bryst og plejer du at bruge indlæg eller proteser, men synes du ikke de sidder som de skal og har brug for mere støtte, så er løsningen her nu.

Det kan fylde ekstremt meget både fysisk og psykisk hvis man ikke føler sig tilpas i sin krop. En stor udfordring kan være hvis ikke brysterne sidder som de skal eller fylder nok, derfor rådgiver vi gerne omkring valg af indlæg og bh hvor indlæggene kan placeres i, så du kommer til at føle dig feminin og godt tilpas.