Hudfarvet Unbra silicone BH i stof - A og B skål

Bedømmelse:
100%
-62%
Specialpris 50,00 kr Normalpris 129,95 kr
På lager

Usynlig bh med hudfarvet stof på ydersiden.

Bh'en er uden stropper, og giver derfor en flot bar ryg, perfekt til kjoler, toppe og bluser, hvor det er pænest uden bh-stropper.

Den selvklæbende Unbra BH giver dit bryst en reel støtte med ekstra volumen og korrigering af kavalergangen. 

Unbra silicone BH'en er sammensat af to skåle, som har stof på ydersiden, og 100% silicone på indersiden som er selvklæbende. Sæt de 2 skåle på hver for sig, og klips dem sammen til sidst. Ønsker du lidt mere synlig kavalergang, så sæt skåle lidt længere fra hinanden.

Den stropløse bh leveres i en opbevaringsæske og fås i størrelserne A og B skål og i farven hud.

På Misslux.dk har vi et stort udvalg af selvsiddende Bher.

Denne selvsiddende bh kan bruges mange gange. Se hvordan du bruger og vedligeholder din stropløse bh HER

HUSK: Hvis du er over 75 cm i omkreds, skal du vælge en skål større end du plejer. Er du i tvivl om den ene eller anden str, feks B eller C, så vælg en C skål.

HUSK: Hvis du er over 75Cm i omkreds, så skal du købe en skål større end du plejer, eks. hvis du er 80B, skal du vælge en C. Hvis du er i tvivl om størrelsen, så vælg den største. BRUGSANVISNING: Det er vigtigt nøje at følge disse instruktioner før og efter, du bruger din silikone bh. 1. Rens dit barm omhyggeligt før, du sætter skålene på. Vær sikker på ikke at bruge nogen former for creme, parfume, pudder eller andre hud produkter før brug, da dette vil gøre den selvklæbende mindre effektiv. Brug eventuelt en skintonic med alkohol, der fjerner fedt fra huden. 2. Placer en skål af gangen, mens du står foran et spejl. Vip skålen ud, mens du holder hjørnerne med begge hænder. Placer skålen i den vinkel på brystet du ønsker, og gnid blidt skålens hjørner med dine fingerspidser. Gentag den samme procedure med den anden skål, og vær sikker på, at begge skåle sidder i samme højde. 3. Forbind frontlukningen, og pres med begge håndflader på skålene i få sekunder for at sikre holdbarheden. Du er nu klar til at nyde den totale frihed og komfort med din silikone bh. Så simpelt er det. 4. Hvis du ønsker et større look, er løsningen at placere skålene i en højere position på brysterne. 5. For at skabe større og dybere kavalergang, placerer du skålene længere væk fra hinanden. På den måde øges kavalergangen, når frontlukningen fæstes sikkert. 6. For at fjerne silikone bh'en, åbner du forsigtigt frontlukningen og trækker så blidt skålen af ved at begynde fra oven og fortsætte nedad. Hvis der sidder lidt selvklæbende materiale på huden efter du har taget skålene af, fjerner du det ganske enkelt med skintonic. 7. Husk altid at vaske silikone bh'en efter brug. Rens den med en mild sæbe og vand og lad den lufttørre. Det tillader det selvklæbende at regenerere Yderligere information
Product ansvar

Får man nok push-up effekt med en selvsiddende bh, når der ingen stropper er?

Man får rigtig meget push-up da denne unbra lukkes foran, og dermed giver en flot kavalergang.

Hvis man har et lille bryst, vil skålen så "fylde" for meget, så bh'en ses tydeligt fremfor brystet?

Nej skåle størrelserne er tilpasset størrelserne, så det ser naturligt og pænt ud, uden kanter fra bh'en.

 

Din bedømmelse

Andre synes også godt om