Strømpebukser

 1. Festival strømpebuks 15 DEN - sort

  Ned til 75,00 kr Normalpris 119,00 kr
 2. Festival modestrømpebuks 30/50 DEN - Sort

  Ned til 100,00 kr Normalpris 199,00 kr
 3. Festival Strømpebuks 20 DEN silklook - Neutral

  Bedømmelse:
  100%
  Ned til 50,00 kr Normalpris 99,00 kr
 4. Festival Strømpebuks 20 DEN silklook - Sort

  Ned til 50,00 kr Normalpris 99,00 kr
 5. Festival strømpebuks 100 DEN - Sort

  Bedømmelse:
  100%
  Ned til 75,00 kr Normalpris 149,00 kr
 6. Festival bommuldsstrømpebuks - Sort

  Ned til 125,00 kr Normalpris 239,00 kr
 7. Festival strømpebuks 40 DEN - Marine

  Bedømmelse:
  100%
  Ned til 75,00 kr Normalpris 149,00 kr
 8. Festival strømpebuks 40 DEN - sort

  Bedømmelse:
  93%
  Ned til 75,00 kr Normalpris 149,00 kr
 9. Festival strømpebuks med bobler - sort

  Ned til 100,00 kr Normalpris 199,00 kr

Strømpebukser

Om Festival Strømper

Festival Strømper er et danskejet engros-firma som har eksisteret i 70 år. Produkterne bliver produceret og importeret fra Italien, og virksomheden har stor fokus på høj kvalitet og god pasform. På grund af deres gode elastiske kvalitet, er de også egnede til lange ben og fyldige lår.

Festival Strømper har specialiseret sig i: Italienskproducerede basis- og modetights, capri, leggings samt knæstrømper og sokletter. De udvikler løbende nye basisstyles så sortimentet af produkterne er up-to-date med moden.

Materialerne der er anvendt er for det meste bomuld og nylon. Strømpebukserne er af højeste kvalitet, så de kan bruges langt flere gange, end normale nylonstrømper fra den lokale brugs. Materialet er blødt og elastisk, men samtidigt også slidstærk. Man kan derfor gå til fest uden bekymring for at miste sine strømpebukser til huller og flænger. Størrelserne som sælges hos MissLux er fra 36/38 til 42/44.

Strømpebukser kan redde ethvert outfit og samtidig stramme en lille smule op. Strømpebukser har flere funktioner end blot at holde en lille smule på varmen – de skaber også et glamourøst og fint look samtidig med de kan stramme dine ben og mave en lille smule ind.

Vores festival strømpebukser er importeret fra Italien. Der er fokus på høj kvalitet og en fremragende pasform. Disse strømpebukser er af god elastisk kvalitet og passer derfor til enhver. Materialerne, som er anvendt, er for det meste nylon eller bomuld. Kvaliteten er altså helt i top og du kan bruge disse strømpebukser langt flere gange end dem du køber i dit lokale supermarked. Materialet er nemlig både blødt og elastisk samtidig med det er meget slidstærkt. Man behøver derfor ikke at bekymre sig over, om ens strømpebukser skulle finde på at få flænger eller huller.

Denne strømpebuks fås i farven sort og marineblå.  De er af en luksus 3D lycra kvalitet og er derfor meget slidstærk og kan give sig både i længde og i bredde. De er behagelige at have på, da de hverken sidder for lavt eller for højt på maven.

Disse mønstrede strømpebukser er fantastiske til at pifte enhver kjole op. Boblerne er størst ved lårene og bliver mindre og mindre ned mod fødderne. De sidder i mellemhøjde på maven.

Disse strømpebukser fås i farven sort og er lavet af luksus 3D lycra kvalitet og er derfor meget slidstærk og kan give sig både i længde og i bredde. De er behagelige at have på, da de hverken sidder for lavt eller for højt på maven.

At strømpebuksen er af 100 denier vil sige at de er meget tætte og derfor ikke er særlig gennemsigtige.

 

Der er stadig en stor del af den danske befolkning, der husker da strømpebukserne endnu ikke var opfundet. Da havde man al besværet med hofteholder, roll-on og hvad, det nu ellers hed - strømperne skulle jo holdes oppe på én eller anden måde.

 

Så skete der det epokegørende, at man pludselig kunne købe strømpebukser - hvilken lettelse!

 

Strømpebukserne har som alt andet gennemgået en udvikling gennem årene, siden de kom i brug for første gang.

 

Billige Festival strømpebukser

 

Strømpebukserne, som vi forhandler hos MissLux, er af førsteklasses kvalitet, og det er et danskejet engrosfirma, der står bag, nemlig Festival Strømper, som har eksisteret i omkring 70 år. De dejlige Festival strømpebukser bliver fremstillet i Italien, og de er kendt for den gode kvalitet og eminente pasform.

 

Kvinderne bruger ikke kun strømpebukser for at holde varmen, men også for at få pænere ben. Festival strømper findes i mange variationer, mange af dem har et fint, glat og skinnende look og ligner silke. Nogle har boble-mønster og er naturligvis smarte til festbrug. Men vi har også gode, varme bomuldsstrømpebukser til vinterbrug. Hvad angår farven, så fås strømperne i flere forskellige, f.eks. sort, som altid er et populært valg, men de fås selvfølgelig også i neutral, som kan bruges til enhver lejlighed.

 

God pasform

 

Fælles for dem alle er den fantastiske pasform, Festival strømperne er meget elastiske og en smule opstrammende - og da de netop er så elastiske, kan de bruges af såvel kvinder med lange, slanke ben som af kvinder med kraftige lår.

 

Strømpebukserne er fremstillet af et blødt og slidstærkt materiale, og det gælder, hvad enten det en de fine, tynde silklook nylonstrømper, eller det er de varmere bomuldsstrømper.

 

Vi fører størrelser fra 36/38 - 42/44 og forskellige faconer, og med hensyn til tykkelsen, så har vi lige fra 20 denier til 100 denier.

 

Bærer man Festival strømper, behøver man ikke frygte rendemasker - der skal meget til, for at strømperne bliver hullede eller får flænger. Det vil derfor altid være en god idé at købe vore Festival strømper frem for at putte et par i indkøbsvognen, når man er i Brugsen eller hos købmanden. Vores er nok lidt dyrere, men det bliver i høj grad opvejet af kvaliteten.

 

Find den rigtige Festival strømpe i vort udvalg i den størrelse, facon og farve, der passer til dig og afgiv din bestilling i dag!

 

Opstramning

 

Som nævnt virker Festival strømpebukserne en smule opstrammende - men synes man imidlertid, man har brug for mere opstramning, er der mulighed for at købe vores Shapewear undertøj - vi har slankebukser og slanketrusser, ja sågar g-streng slanketrusser i både sort og hudfarvet. Se vort store udvalg!