Modtag RSS

Strømpebukser

Strømpebukser

Om Festival Strømper

Festival Strømper er et danskejet engros-firma som har eksisteret i 70 år. Produkterne bliver produceret og importeret fra Italien, og virksomheden har stor fokus på høj kvalitet og god pasform. På grund af deres gode elastiske kvalitet, er de også egnede til lange ben og fyldige lår.

Festival Strømper har specialiseret sig i: Italienskproducerede basis- og modetights, capri, leggings samt knæstrømper og sokletter. De udvikler løbende nye basisstyles så sortimentet af produkterne er up-to-date med moden.

Materialerne der er anvendt er for det meste bomuld og nylon. Strømpebukserne er af højeste kvalitet, så de kan bruges langt flere gange, end normale nylonstrømper fra den lokale brugs. Materialet er blødt og elastisk, men samtidigt også slidstærk. Man kan derfor gå til fest uden bekymring for at miste sine strømpebukser til huller og flænger. Størrelserne som sælges hos MissLux er fra 36/38 til 42/44.

Strømpebukser kan redde ethvert outfit og samtidig stramme en lille smule op. Strømpebukser har flere funktioner end blot at holde en lille smule på varmen – de skaber også et glamourøst og fint look samtidig med de kan stramme dine ben og mave en lille smule ind.

Vores festival strømpebukser er importeret fra Italien. Der er fokus på høj kvalitet og en fremragende pasform. Disse strømpebukser er af god elastisk kvalitet og passer derfor til enhver. Materialerne, som er anvendt, er for det meste nylon eller bomuld. Kvaliteten er altså helt i top og du kan bruge disse strømpebukser langt flere gange end dem du køber i dit lokale supermarked. Materialet er nemlig både blødt og elastisk samtidig med det er meget slidstærkt. Man behøver derfor ikke at bekymre sig over, om ens strømpebukser skulle finde på at få flænger eller huller.

Strømpebukser, 40 denier

Denne strømpebuks fås i farven sort og marineblå.  De er af en luksus 3D lycra kvalitet og er derfor meget slidstærk og kan give sig både i længde og i bredde. De er behagelige at have på, da de hverken sidder for lavt eller for højt på maven.

Materialet er lavet af  86% polyamid og 14% elastane.

Fås i følgende størrelser:

Str. 36-38

Str. 40-42

Str. 42-44

Strømpebuks med bobler, 70 denier

Disse mønstrede strømpebukser er fantastiske til at pifte enhver kjole op. Boblerne er størst ved lårene og bliver mindre og mindre ned mod fødderne. De sidder i mellemhøjde på maven.

Fås i følgende størrelser:

Str. 36-38

Str. 40-42

Str. 42-44

Strømpebukser, 100 denier

Disse strømpebukser fås i farven sort og er lavet af luksus 3D lycra kvalitet og er derfor meget slidstærk og kan give sig både i længde og i bredde. De er behagelige at have på, da de hverken sidder for lavt eller for højt på maven.

At strømpebuksen er af 100 denier vil sige at de er meget tætte og derfor ikke er særlig gennemsigtige.

Materialet er lavet af  86% polyamid og 14% elastane.

Fås i følgende størrelser:

Str. 36-38

Str. 40-42

Str. 42-44

Modestrømpebuks 30/50 denier

Disse strømpebukser er utroligt feminine og sexede. Strømpebukserne er sorte med striber og har en flot indsyet kant, som ligner at de er selvsiddende. Ved kanten går de fra at være 50 denier til 30 denier, hvilket giver en meget flot og feminin effekt. De er slidstærke og er nemme at få af og på uden de går i stykker.

Fås i følgende størrelser:

Str. 36-38

Str. 40-42

Str. 42-44

Strømpebuks silklook 20 denier

Disse strømpebukser fås i mørkegrå, neutral og sort.

Materialet er lavet af 90% polyamide og 10% elastane, hvilket vil sige at de er super holdbare og elastiske. De er dejlig bløde at have på og sidder hverken for højt eller for lavt på maven.

Fås i følgende størrelser:

Str. 36-38

Str. 40-42

Str. 42-44

 Mangler du holdbare strømpebukser? Få fat i dine Festival Strømper i dag!