Sort Unbra silicone BH i stof - A, B, D

Bedømmelse:
90%
-50%
Specialpris 65,00 kr Normalpris 129,95 kr
På lager

Det fantastiske mærke Unbra er nu kommet med en lækker, selvsiddende BH med sort stof på ydersiden fra A-F skål.

BH'en er en revolutionerende BH uden stropper, som giver dig en flot, bar ryg og skuldre uden synlige stropper og lignende. Den er derfor ideel til brug under festkjoler, toppe, bluser med bar ryg, eller hvis du bare vil nyde, at der ikke er stropper som nager.

Den selvklæbende Unbra BH giver dit bryst en reel støtte med ekstra volumen og korrigering af kavalergangen. Derudover giver Unbra BH'en dig en utrolig bevægelsesfrihed, som du ikke ser ved nogen almindelig BH. Skålene er sorte og med anti-allergisk og specielt udviklet klæbeeffekt, som findes på Unbra's inderside. 

Låsen sidder foran mellem de to skåle, og klipses sammen til sidst så Unbra BH'en giver din barm den effekt du ønsker. 

Unbra BH'en leveres i en opbevaringsbox og fås i størrelserne A, B og D skål. Vi har også hudfarvet silikone bh i de nævnte størrelser.

Denne smarte bh kan bruges igen og igen. Se hvordan du bruger og vedligeholder din selvsiddende bh HER

Skyl den under lunkent vand og lad den lufttørre, så er den igen klar til brug.HUSK: Hvis du er over 75 cm i omkreds, skal du købe en skål større end du plejer. Hvis du, for eksempel, er 80B, skal du vælge en C. 
Hvis du er i tvivl om størrelsen, så vælg den største. 

BRUGSANVISNING: 
Det er vigtigt at følge disse instruktioner nøje før og efter du bruger din silicone BH. 

1. Rens din barm omhyggeligt før du sætter skålene på. Vær sikker på ikke at bruge nogen former for creme, parfume, pudder eller andre hud produkter før brug, da dette vil gøre den selvklæbende BH mindre effektiv. Brug eventuelt en skintonic med alkohol, der fjerner fedt fra huden. 

2. Placer én skål af gangen mens du står foran et spejl. Vip skålen ud, mens du holder fast i hjørnerne med begge hænder. Placer skålen i den vinkel på brystet du ønsker, og gnid blidt skålens hjørner med dine fingerspidser. Gentag samme procedure med den anden skål, og vær sikker på at begge skåle sidder i samme højde. 

3. Forbind frontlukningen, og pres med begge håndflader på skålene i få sekunder for at sikre holdbarheden. 
Du er nu klar til at nyde den totale frihed og komfort med din silicone BH. Så simpelt er det. 

4. Hvis du ønsker et større look, er løsningen at placere skålene i en højere position på brysterne. 

5. For at skabe større og dybere kavalergang, placerer du skålene længere væk fra hinanden. På den måde øges kavalergangen, når frontlukningen fæstes sikkert. 

6. For at fjerne silicone BH'en, åbner du forsigtigt frontlukningen og trækker blidt skålen af ved at begynde fra oven og fortsætte nedad. Hvis der sidder lidt selvklæbende materiale på huden efter du har taget skålene af, fjerner du det ganske enkelt med skintonic. 

7. Husk altid at vaske silicone BH'en efter brug. Rens den med en mild sæbe og vand og lad den lufttørre. Det tillader det selvklæbende at regenerere.

Product ansvar

Er det bedre med en selvsiddende bh i silikone og stof, end en i ren silikone?

Det er en smagssag, nogen er til det ene og andre er til noget andet.

Gnaver den nogen steder eller sidder den som den skal?

Den gnaver ingen steder, og mange synes har faktisk følelsen af at de ikke har bh på, fordi den er så behagelig.

 

Din bedømmelse

Andre synes også godt om