Bærebar solcelleoplader

-40%
Specialpris 150,00 kr Normalpris 249,00 kr
Ikke på lager

Nyhed i Danmark 

Alle kender den fornemmelse, at ens Iphone eller Ipad er gået død for strøm, og man lige mangler at besvare et opkald, eller modtage en sms. Du kan nu ved hjælp af denne fikse solcelleoplader oplade din mobiltelefon, ipad eller andet bare du har denne mobiloplader med.

Denne bærbare strømkilde kan omdanne sol til elektricitet ved solpanel, så er du fx. på Stranden så kan du oplade din Iphone hurtigt ved hjælp af solens kraft.

Solcelleopladeren fungere også som et batteri, så du kan oplade den hjemmefra, og tage den med på stranden, med på  ferien, med til koncerten.

Opladeren har et solpanel samt et batteri på 5000 mAh. Når den placeres i lyset ( solen ),  oplades det indbyggede batteri, og via de medfølgende adaptere kan du  få oplade din mobil eller ipad.

Det indbyggede batteri kan oplades via solen. Den kan også oplade solcelleopladeren via din computers USB-Port ( eller via en USB-strømadapter ) , hvis der ikke lige er sol. Man kan oplade den indbyggede batteri ved hjælp af sollys, og jo kraftigere sollyset er jo, hurtigere oplades mobilopladeren. Dog oplades den  faktisk også når vejret er skyet, eller indendørs i kunstig belysning .

Anvendelse muligheder:

- Du kan have solcelle mobil opladeren i tasken til koncerten, så du hurtigt og din mobil aldrig løber tør for strøm mere.

- Du kan tage din solcelle mobil oplader med til stranden

- Du kan  tage din solcelle mobil oplader med på ferien

- Du anvende den alle steder hvor du ikke normalt  har adgang til en strømkilde: fx. til koncert, campingtur, telttur, vandretur, arbejde, fritidsinteresser

 

 

Fakta om  Bærbar Solcelleoplader

  • Farve = Sort 
  • Kompatibel med iPhone, iPod samt alle enheder med micro-USB (hvilket de fleste ældre mobiler har)
  • Indbygget Li-Polymer batteri på 5000 mAh
  • Solcelle panel på 0,7 W
  • Lysdiode som viser at der oplades
  • Hvad indeholder pakken: Solcelleoplader, kabel til at lade fra computer, adaptorer til iPhone 4 /iPod og diverse andre stik.
  • Vægt: 200 gram
  • Størrelse: 13 cm i længe, 7,8 cm i brede x 1,5 cm højde ( lidt større end en Iphone 4
Bærebar solcelleoplader
Din bedømmelse