Slanketøj til Bryllup

 

Få en Perfekt Krop på Din Specielle Dag med Brude Slanketøj

At få et smukt bryllup, er noget enhver kvinde i verden drømmer om. Hvad enten det handler om kirken, gæsterne, maden eller gommen, vil kvinder gøre deres bedste for at få deres drømme bryllupsfest. Da alles øjne vil være plantet på bruden og brudegommen, ville dét, at have en perfekt krop på denne specielle dag, være et must. Det undrer ikke, at mange folk, prøver at tabe sig for at få den bedste facon på denne dag. Dog, hvis man ikke kan gennemføre sit slanke mål grundet er stramt skema, skal man ikke bekymre sig mere. Bare brug brude slanketøj ! Slanketøj har vokset sig mere og mere populært og det kommer i mange forskellige modeller, stile og materialer, som du kan vælge.

 Brude slanketøj                                                                          Shapewear til brude

 

Før du køber dit eget brude slanketøj, bør du vide forskellen mellem to typer korset agtige shapewear. Den første er den model som bruger jern bøjler. Før man vælger denne model, er det en god ide at tænke på komforten, siden disse bøjler er i et stift materiale og har det med at presse stærkt på din krop, for at få den ideelle facon. Hvis du vil have en mere komfortabel type slanketøj, kan du vælge den mere fleksible plastic bøjle korset, frem for dem med jern. På den anden side, vil man kunne vælge underbust, eller overbust. Overbust modeller er designet til at have på, sammen med en bh. Uden en bh, vil modellen presse og endda flade dine bryster ud, da korsettet går op over brystet for at holde og stabilisere mere. Underbust modellen er et korset som starter lige under brystet. Denne fokuserer mere på din mave og hofter, og mindre på det som er over bryst-højde.

Shapewear MissLux

 

Der er forskellige måder at klæde sig med brude slanketøj. Hvis du vil have korset shapewear, kan du vælge en med en flad front facon, og uden meget tilbehør, som sten, perler og blonder. På denne måde kan du nemmere have denne shapewear på, under brudekjolen. Hvis du vil have den på, udenom kjolen, hvilket også er en mulighed kan man få et korset som er en modsætning til forrige. Her kan man altså vælge at få tilbehør til og endda have flere farver eller mønstre.

 

Næste punkt, er at vælge om du vil have dit brude shapewear, til at forme rundere bryster, eller mere normale som den firkantede balconette. Noget slanketøj er designet med Victoriansk stil, hvilket understreger den perfekte form af det klassisk timeglas. De andre, er designet med S-kurve stilen fra Edwardian perioden, hviket giver en baglæns agtig kurve som understreger bryst størrelsen.

 

Hvis du vil have dit brude slanketøj til at slanke din talje, er du nød til at være opmærksom på syningerne. Syningerne i slanketøj er nød til at være funktionelle for at de kan bruges til at presse din talje mere sammen til korset formen. Selvom slanketøjs g-streng modellen holder godt og præcist om din talje, er det bedre med en Slim n’ Lift model for også at holde formen over og under, din talje.

 Slanketøj

Til sidst, det vigtigste spørgsmål: Hvor meget koster brude shapewear? Tjah, det kommer an på meget. Men lige meget hvilken model du vil købe, vil Slanketøj fra MissLux hjælpe dig med at få hvad du fortjener; Et perfekt bryllup. For denne specielle dag sker ikke tit, og det vil derfor ikke være spildte penge, at købe shapewear, for at se endnu skønnere ud. Bare vælg hvilken der passer bedst til dine krav, efter du har tjekket størrelses skalaen. Hvis du har spørgsmål, vil MissLux gerne hjælpe dig på mail, chat eller mobil: 

 

Email: mail@misslux.dk

Kundetelefon: 51 80 43 66 ( 10-16 )

 

Se også vores andre artikler herunder:

 

Stropløst slanketøj med tips om shapewear HER

Fordele og ulemper ved shapewear for kvinder HER

Guide til slanketøj HER

Rygløs Shapewear HER

Full Body Shapewear - Til naturlige former HER