Mavebælter

 1. Shapewear korset med hægter og lynlås - sort

  Ned til 80,00 kr Normalpris 125,00 kr
 2. Usynligt slankebælte
  Ikke på lager
 3. Luksus slankebælte

  Bedømmelse:
  100%
  Ned til 80,00 kr Normalpris 159,95 kr
 4. Slankebælte til maven

  Bedømmelse:
  90%
  Specialpris 80,00 kr Normalpris 149,95 kr

Mavebælte - Shapewear

Prøv en af Misslux mange shapewear produkter - et lækkert mavebælte. Disse slankebælter er udviklet til at være behagelige samt have en opstrammende effekt.

Du kan nu få en flot mave i løbet af ingen tid, og via mavebælter kan du nu på en effektiv måde at se slankere ud på kort tid. Du vil komme til til at få en slankere talje samt mave, samt en flottere holdning.

Mavebælter er løsningen til en hurtig slank form

Hvis du har topmave, vil denne blive strammet ind, håndtag eller små deller vil forsvinde med disse mavebælter. Her får du hjælpen til at få en flottere og strammere krop. De er usynlige under tøjet og kan bruges under en bluse/ top, eller kjole.

Hos MissLux kan mænd også få hjælp til at få en fladere mave. Hvis man er en smule træt af "far-kroppen" som ellers har været moderne i et stykke tid, så kan dette shapewear mavebælte afhjælpe problemet. Det er virkelig behageligt at have på, og de fleste mænd synes det er rart med undertrøje under skjorten, hvilket dette mavebælte sagtens kan erstatte samtidig med at det har en slankende effekt.

Få en perfekt krop på din specielle dag med brude Shapewear

Under et smukt bryllup øsnker alle kvinder, at alt er perfekt. Perfekte omgivelser, god mad, festlige gæster, samt at man har et flot look netop denne dag. Tøjet samt tilbehør er meget vigtigt, for at få det perfekte look. Alles øjne vil vende deres opmærksomhed til bruden og brudgommen,, så den perfekt krop på denne dag er et stort krav for mange brudepar.

Ikke underligt, at så mange mennesker forsøger at tabe noget vægt, for at opnå den bedste form og look til dagen. Hvis du ikke kan gennemføre din kost mål pga. den travle tidsplan, så skal du ikke bekymre dig mere , idet du kan købe brude shapewear i Spanx specielt til denne store dag. Shapewear er blevet meget populært, at det har utallige modeller, stilarter og materialer, du kan vælge. 

Før du køber din egen brude shapewear, mindst bør du kende forskellen mellem de to typer af shapewear. Den første er ”underbust” model, der bruger jern udbening. Før du vælger denne model, er det bedre at overveje komfort da denne udbening shapewear er stift materiale og har tendens til at presse voldsomt på dine krop samt organer. Den giver et hurtigt kropsændring, men denne form for slanke undertøj har en meget dårlig komfort. 

Hvis du ønsker et mere behageligt slankende undertøj,, kan du vælge den mere fleksible plast udbening snarere end jern. På den anden side “overbust model” er designet til brug sammen med brystholder. Uden bh, vil denne model give et  tryk og endda udfladning af dine bryster.  

Der er forskellige måder at bære et brude slanketøj ( Bride shapewear) på.. Hvis du vil bære dit korset som shapewear, kan du vælge den ene med flad front form og ikke så meget tilbehør som perler eller sten. På den måde kan du bære dette shapewear under bryllup kjole. Hvis du ønsker at bære det udenfor, vil det være bedre at vælge vendbare modeller som har to forskellige farver eller mønstre. 

Dernæst skal du vælge, om du ønsker brude shapewear til at samle-formede bryster eller understreger feminiteten square? Nogle shapewears er designet med victoriansk stil, der understreger perfekt form af klassisk sand-uret. De andre er designet med S-kurve stil fra edwardianske periode som giver tilbage kurve fremhæver bryst størrelse.  

Hvis du vil have dit shapewear for at gøre din talje se slankere, du nødt til at være mere opmærksomme hvilken model du vil have. Et mavebælte / slankebælte, fungere typiske godt, men kan virke lidt stramt til at starte med. Så  en god ide, er at tage den på 2-3 gange før bryllupet for at vende dig til slankebæltet.. 

Senest er det vigtigste spørgsmål: Hvor meget koster bør brude shapewear koste? Tja, det afhænger af. Uanset hvad shapewear modeller som du vil købe, hvilket materiale samt hvilket mærke du køber.  En særlig dag “once in a lifetime”, vil det ikke blive sådan et spild at investere dine penge på brude shapewear. Du skal bare vælge den, der passer til dine præferencer bedst efter tjekker størrelsen. Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt misslux.dk Kundeservice på telefon 51804366 eller på mail@misslux.dk. Det er endda muligt at prøve alle vores typer af shapewear i vores forretning.