Butt Lifters - Numse løft

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Fylde uden at bruge plastikkirurgi

Tøj er skønt - ikke mindst fordi det rent faktisk kan lade sig gøre at snyde sig til en hel del med det. Vælger du det rette tøj, kan du altså også forlede omverdenen til at tro, at du har jordens mest perfekte numse.

Dette gælder også shapewear - vælger du den model som passer til netop dit behov så er der ingen der kan se at der er en smule snyd med i spillet. Det fedeste er da at du kan klare det helt uden at bruge plstikkirurgi.

 

Slank men stadig fylde på numsen

Lige som man kan tage en push-up på, for at løfte og gøre brysterne mere fyldige, så kan man også tage en røv på. For at få numsen til ”kunstigt” at virke noget mere fyldig end ellers.

Er man ikke til for meget fylde på numsen, men ønsker man blot at give ballerne et løft, så er det Butt Lifter modellen man skal have fingre i. Den giver et fint løft så yndlingsbukserne eller kjole sidder helt perfekt.

 

En numse som Kardashian

Hvis målet er at få en numse som The Kardashian, særligt Kim Kardashian, men pengene ikke lige er der til at gennemgå de indgreb hun har været igennem. Så må det næstbedste klart være at tage noget på så man kan snyde sig til timeglasfiguren. Med shapewear fra MissLux kan du finde præcis det der dækker dine behov.

Hertil har vi et godt udvalg af Butt Lifters, Booty Lifter og vatterede trusser, som giver en flot og velproportioneret numse, hvis den ikke er hvad den har været. Ligesom alle andre områder på kroppen begynder at hænge lidt med alderen, gør bagdelen det også, og der er Butt Lifter et fantastisk godt hjælpemiddel til at holde på formerne.

 

Brasiliansk balleløft

Mens en formet og velafrundet numse er et varigt symbol på sundhed og skønhed, kan en hængende bagdel, der er for flad og bred, gøre enhver kvinde mindre selvsikker med deres krop.

Takket være de uundgåelige ændringer, der er grundet tyngdekraft, genetik og aldringsprocessen, oplever mange desværre dette. Hos MissLux kan vi afhjælpe problemet med vores Butt Lifter, som er en billig og nem løsning til at løfte bagdelen op og give en smuk feminin figur.

Vatterede trusser giver fylde og et let løft, helt uden at gennemgå nogen form for operation, så giver de en rigtig flot fylde til numsen. Det fungere lidt ligesom når man vælger at bruge push-up bh for at få flot kavalergang. Her er det bare bagdelen i form af push-up trusser, kunne man også kalde dem. Hvis det største ønske er at få et brasiliansk balleløft eller en numse som Kardashian så vil vatterede trusser, meget diskret kunne få din numse til at give en flot timeglasfigur i yndlingskjolen eller yndlingsbukserne.