Body shaper/Slim dress

 1. Shapewear bodyshaper hipster med blonde - hudfarvet

  Ned til 100,00 kr Normalpris 149,00 kr
 2. Shapewear bodyshaper hipster med blonde - sort

  Ned til 100,00 kr Normalpris 149,00 kr
 3. Shapewear bodystocking med blonder

  Ned til 80,00 kr Normalpris 125,00 kr
 4. Bodyshaper til taljen med flotte blonder - sort

  Specialpris 50,00 kr Normalpris 135,00 kr
 5. Shapewear Dress - Hudfarvet

  Ned til 100,00 kr Normalpris 199,95 kr
 6. Shapewear Dress m/ stropper

  Bedømmelse:
  80%
  Ned til 75,00 kr Normalpris 199,00 kr
 7. Shapewear dress m. blonder

  Bedømmelse:
  87%
  Specialpris 100,00 kr Normalpris 199,95 kr
 8. Bodyshaper i hudfarvet

  Bedømmelse:
  80%
  Specialpris 75,00 kr Normalpris 159,95 kr

Body shapewear - Body shaper / Slim dress

Alle har brug for at se smuk ud, om man skal til sit eget bryllup, fødselsdag, galla fest, eller på dit arbejde. Som pige eller kvinde så kan shapewear være en uvurderlig hjælp.

Body shaper er gaven til kvinder, som ønsker at se lidt ekstra godt ud til f.eks. en fødselsdag, et bryllup, eller blot når de er på arbejde. Hvis man som kvinde skal have en stram kjole, top eller buksedragt på, så kan man via shapewear få en meget flottere og mere velformet figur. Shapewear opstrammer nemlig både maven og ballerne.

Med shapewear kan du føle dig lækker lige meget hvad for noget tøj du har på.

Det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige størrelse shapewear, så du kan få maksimal støtte og komfort. Når du har shapewear på, skal det give fast fornemmelse, men samtidigt skal det heller ikke føles ubehageligt eller ”kvælende”.

Udover at shapewear opstrammer og skaber flotte kurver, er der også den fordel, at det er meget diskret. Ingen kan på nogen måde se, at du har shapewear på inden under din flotte tætsiddende kjole, top eller buksedragt.

Body shapewear

Alle kroppe er smukke

Der er ingen tvivl om, at alle kvinders kroppe er smukke. Dog kan man have et ønske om, at et bestemt outfit skal sidde helt perfekt og det kan shapewear i den grad hjælpe med. Det er med til at forme og udglatte dine i forvejen smukke kurver og give et fantastisk resultat, når du skal have din nye flotte og tætsiddende kjole, top eller buksedragt på. Shapewear har en virkelig god komfort, så du skal ikke bekymre dig om, om det nu vil sidde ubehageligt eller klemme – så længe du bare har valgt den rigtige størrelse selvfølgelig.

Passer til alt tøj

Shapewear findes i forskellige farver og former. Man kan få dem i enten beige, mørk beige eller sort, så de kan sagtens kombineres helt perfekt med ethvert stykke tøj. Derudover findes de både som ”underkjoler” og toppe.

Fordelen ved en shapewear dress er, at den strammer topmave og eventuelle ”håndtag” ud, så man får et stramt og glat resultat. Derudover skaber den også en flot talje, fremhæver numsen og giver brysterne et lille løft.

Fordelen ved en shapewear camisole top er, at den skaber en slankere mave og talje samtidig med den giver dig en flot figur og er lavet af behageligt stof, som vil få dig til at føle dig godt tilpas. Med en sådan top vil du blive støttet og formet de helt rigtige steder på din overkrop.

Shapewear handler selvfølgelig ikke kun om at have en tynd krop eller en flad mave – det handler om at fremhæve, støtte og løfte de smukke kurver kvinder i forvejen har. Det handler om former og kurver, og med shapewear kan du forme og kreere de former, som du altid har villet have. Det kan være med til at gøre, at en kjole, top eller buksedragt sidder helt perfekt og at du bare skal være glad og tilfreds med hvordan du ser ud. Og når en kvinde er glad og tilfreds udstråler hun selvtillid og det gør kun en kvinde mere sexet og smuk.

Det kan være du skal have en kjole på, top, nederdel, eller andet, så kan du via shapewear få en flottere figur, slankere krop, tyndere krop.
Slim dress strammer op rundt om maven og bagpå.