Siliconeindlæg / brystpotese 2x250 gram

Bedømmelse:
100%
599,00 kr
Ikke på lager

Disse hudfarvede silicone indlæg er perfekte til dig, som af en eller anden grund har mistet et bryst, har stor forskel på størrelsen af dine bryster, eller som bare ønsker mere fylde.

Bh indlæggene er lavet af 100% silicone, og er derfor bløde og behagelige at have på. De er lavet med brystvorte/nipple, for at se naturlige i en bh. De er ens, så kan bruges til både højre og venstre. Bruger du kun den ene ad gangen, så kan den anden gemmes, og bruges i samme side.

De kan bruges igen og igen, og kan vaskes i hånden med lunkent vand og sæbe.

Pakken indeholder 2 stk. a' 250 gram (Ialt 500 gram)

Farve: Hudfarvet

Dette indlæg fås også i en størrelse større, nemlig 2x300g

BH indlæg i 100% ren silicone, er hudfarvede og irriterer ikke på huden. De er perfekte til dig der vil øge din bryststørrelse helt op til 3 størrelser.

Disse fyldige bh indlæg er en god og hurtig måde at få den kavalergang du altid har ønsket dig. De kan placeres under eller ved siden af brystet, afhængigt af hvilket look du ønsker. Du får en flot kavalergang og et løft af dit bryst, og man kan ikke se, at du anvender disse bh indlæg. Derudover er de gode til kvinder, der har haft lumpektomi, mastektomi eller anden brystkræftoperation.

Du kan bruge disse indlæg til din brudekjole, aftenkjole, prom kjole, trøjer, stramme t-shirts, badetøj og buksedragter. Det har aldrig været nemmere at se så godt -og sexet ud.

Indlæggene er vandtætte, så de kan bæres i poolen eller på stranden. De føles helt naturlige og giver dig det perfekte look. Du kan let bruge disse behagelige silikone indlæg i din egen bh. De er lavet af 100% kvalitets silikone, og har derfor udseendet, følelsen og blødheden som ægte bryster. De er skjulte når de bruges, så ingen vil vide at du har dem i din bh. De er kun i hudfarvet, og er egnet til det meste tøj.

Silikone bh indlæggene kan anvendes igen, og igen. De kan håndvaskes med lunkent vand og almindelig sæbe.

Pakken indeholder 2 stk. hudfarvede bh indlæg a' 250 gram (ialt 500 gram)

Product ansvar

Er der brystvorte på bh indlægget? det ser ikke sådan ud på billedet.

Der er en hudfarvet/gennemsigtig brystvorte på disse silicone indlæg.

Gør det ondt at have denne størrelse bh indlæg på?

Nej alle vores silicone bh indlæg er meget behagelige at have på.

Din bedømmelse