Shapewear -Hvorfor blev det en trend?

 

Hvorfor er slanketøj blevet et must, under tøj, som enhver kvinde burde eje? For at finde ud af dette, skal vi definere hvad Shapewear er, og hvorfor det er væsentligt:

 


 

Shapewear er et stykke tøj, man bærer under sit normale sæt tøj. Slanketøj er designet til at forbedre din kropsfacon på en moderigtig og stilet måde. Det hjælper med at forme dele af kroppen, for at slanke faconen og derved fremstå tyndere. Den booster din selvtillid, så du ikke er bange for at hoppe i en smuk kort kjole, eller tage en stram top på, på arbejdet. Shapewear kan slanke langs maven, på hofter og talje og endda lårene. Slanketøj er det mest almindelige undertøj, som kvinder bærer disse dage. Specielt til store begivenheder som bryllup og fester. Dermed er de designet til at være mest muligt komfortabelt, til at have på i længere tid.


 

Lad os nu, finde nogle typer af shapewear som er tilgængelige på markedet. Det mest solgte stykke slankeundertøj, som de fleste kvinder bruger på en daglig basis er korsetter, trusser og body'er. Der er også andre typer, som tilbydes af top sælgende mærker, men disse er upopulære for nogle kvinder, da prisen kan være overvurderet. Men hos MissLux, tilbyder vi online shapewear produkter, som du nemt kan shoppe. Hos os får du ikke kun de førstnævnte typer slanketøj, men også andre varianter som er mere ualmindelige body shapers. Slankere ben, er f.eks. en ting de fleste kvinder efterspørger slanketøj til. Hos MissLux har vi slankebukser i sort og hudfarvet, til ethvert brug.

 

 

Uanset din form - Slanketøj kan hjælpe

Lige meget hvilken kropstype du har, kan body shapers slanke din kropslinje og jævne kroppens forme så dine naturlige kvaliteter bliver fremvist smukt. Du er nødt til at føle dig godt tilpas, når du bære shapewear. Du er derfor nød til at vælge den rigtige størrelse. Du bærer en forkert størrelse, hvis du har vejrtrækningsproblemer eller hvis den simpelthen er for stram. Hvis du er en + størrelse kan shapewear gavne og forbedre dit udseende. Vær sikker på at få en korrekt størrelse for at få en jævn og flottere kropslinje. Selv en slank kvinde, kan bære en for at få løftet kroppen og se mere tonet ud.

 

Forventningerne til at bære slanketøj er også vigtige. Det er ikke meningen, at se godt ud i alle materialer. Et tyndt tekstil vil ikke se godt ud, ovenpå slanketøj, da linjerne i undertøjet vil være synligt i et tyndt materiale. Desuden vil iføring af den forkerte type undertøj få dig til at se uflatterende ud. Hvis du kender din kropstype kan du finde dit problemområde og finde slanketøj som kan hjælpe med dette. Er du i tvivl kan du se vores artikel om kropsstyper eller spørge MissLux på chat, mail eller mobil.

 

Nye bodyshapers er designet til at kunne passe alle kropstyper, hvilket gør det nemmere for dig, at finde en. MissLux har et stort udvalg som du kan se HER.

Sidst men ikke mindst, i I nutidens shapewear, er fashion linjer begyndt at blive introduceret i kjoler, så de får en indbygget kropsform. Hvor fancy er det? Dette er en perfekt, når du har travlt og skal skynde dig i tøjet, da de nogle gange kan være problematisk at iføre sig slanketøj. Dette indbygget koncept vil gøre dit liv nemmere. Nye bodyshapere bliver designet hvert år, for at forbedre designet og funktionen yderligere.

 

 

Se vores shapewear fra MissLux HER 

Eller vores andre artikler herunder:

Stropløst slanketøj med tips om shapewear HER

Fordele og ulemper ved shapewear for kvinder HER

Rygløs shapewear HER

Brude Slanketøj HER

Full Body Shapewear - Til naturlige former HER