Shapewear G-string trusse sort

Bedømmelse:
100%
-50%
Specialpris 100,00 kr Normalpris 199,00 kr
På lager

Denne højtaljede G-String er designet til at forme og udglatte maven, samt at den skal være behagelig at have på. G-Stringen fjener den grimme og synlige trussekant og giver en slank silhuet.

Denne Shapewear g-streng trusse er lavet  i god kvalitet, og shapewear g-string gør, at du holder maven, samt siderne inde. Vil bestemt få dig til at fremstå slankere. Stoffet er lavet af et lækkert blødt materiale.

Small: 36

Medium: 38

Large: 40

XL: 42

Fås i hudfarvet HER

Vi har også Shapeweartrusser

Findes i str: S, M, L, XL

 

 

Shapewear G-string trusse

Shapewear g-string holder maven inde uden synlige trussekanter.

Shapewear opstrammer og slanker din krop, så du får den perfekte form til at hoppe i yndlingskjolen. Mangler du lige at tabe de sidste 5 kilo for at skrue dig ned i den lille sorte, så tag et kig på Misslux.dk.

Bagtil er trussen udformet som en g-string, hvilket gør at synlig trussekant undgås.

Festen er skrevet i kalenderen og kjolen og andet er fundet. Men maven ødelægger det ellers gode look, en delle driller og taljen er til at få øje på. Men dette kan der gøres noget ved med disse smarte shapewear g-strings trusser.

Product ansvar

Hvor meget af maven dækker g-strings trussen?

Shapewear g-stringen dækker ca. halvdelen af maven og har derfor primært shapewear effekt på den nederste del af maven lige over buksekanten, og hjælper derfor med at undgå at man får nogle buler når man har de stramtsiddende bukser på.

Strammer de mellem ballerne når det er en shapewear g-string?

Nej de genere ikke, men er meget behagelige at have på.

Din bedømmelse

Andre synes også godt om