Shapewear G-string trusse hudfarvet

Bedømmelse:
90%
-50%
Ned til 100,00 kr Normalpris 199,00 kr
På lager

Denne højtaljede G-String i hudfarvet stof, er det hemmelige våben, der holder på taljen og eventuelle "elskovshåndtag". Denne G-string i shapewear er designet til at forme og udglatte maven. Shapewear g-strengene er lavet i lækkert stof og så er de behagelig at have på.

G-Stringen fjener den grimme og normalt synlige trussekant. Denne hudfarvede Shapewear g-string trusse er lavet i god kvalitet, så de er rare at have på. Stoffet er lavet af et lækkert blødt materiale.

Få dem også i sort HER

Kan også fås som trusse HER

Fås i str:

S svarer til str 36

M svarer til str 38

L svarer til str 40

XL svarer til str 42

XXL svarer til str 44

XXXL svarer til str 46

G-string - shapewear Vores hemmelige våben er højtaljede g-strings trusser, der holder på talje og elskovshåndtag, men er komplet usynlige under kjolen. Den høje talje gør, at de ikke ruller ned mellem dellerne og gør det hele meget værre.

Denne g-strings shapewear er helt usynlig under tøjet, da den ikke har den sævanlige trussekant, der normalt kan ses gennem tøjet. Den har en høj talje, der sørger for at gøre maven fladere og stramme taljen ind.

Product ansvar

Er disse g-strings shapewear trusser behagelige at have på, eller genere de i og med de er med shapewear effekt?

Disse g-strings trusser er meget behagelige at have på, og udligner fint det ekstra man kan have for meget over hoften.

Trusserne ser ikke ret lange ud op omkring maven - dækker de hele maven?

Det kommer lidt an på hvor lang en overkrop man har, men slanketrusserne dækker de steder hvor man har problemet, som ofte er omkring hoften.

 

Din bedømmelse

Andre synes også godt om