Rygløs Shapewear: Forståelse for typerne af shapewear 

 

Det er ikke en hemmelighed hvis de fleste kvinder har et problem med kropsfaconen. De fleste af os har brugt meget tid og penge, for at få overskydende fedt, af kroppen. Dog, selv efter flere uger og måneder af slankekure og træning, er det svært at se det tilfredsstillende resultat. At gøre det muligt at bære alle slags tøj, er ofte en stor drøm for enhver kvinde. Hvis du vil have en smallere krop med det samme, uden at tage et farligt antal af slanke supplement; skal du overveje slanketøj.

Rygløs slanketøj

 

Slanketøj er en slags undertøj som har magien til at få dig til føle og se slankere ud i al slags tøj du bærer. Lavet af specifikke materialer og stof, kan slanketøjet sammenpresse kropsfedtet til at skrumpe dig 1-2 tøj størrelser. Lige meget hvilken type tøj du vil have på, er der altid en shapewear som vil passe til dine behov, da der er et kæmpe udvalg af det. For bedre at hjælpe dig med at vælge imellem dem; er der her nogle slanketøjstyper.

 

rygløs kjole 

 

All over slanketøj – Ofte kaldet alt-i-en shapewear, vil denne body shaper give dig fuld dækkelse når det gælder slankning af kroppen. Men maximum funktioner vil den dække fra lår til skuldre, og give en jævn krops linje samt smallere talje. Denne all over body shaper er gode til specielle begivenheder på sigt. For eksempel et bryllup. Man skal dog være opmærksom på at den kan være en smule svær at få på, så man skal ikke begynde at gøre sig klar i for kort tid. Denne shapewear er naturligvis lavet til at styrke kroppens naturlige figur og jævne kroppens linje i enhver kjole. Se Slim n’ Lift fra MissLux.

Talje slankning – Talje slankningen er et af de hyppigst brugte slanketøjs typer, som fokuserer på at give en flad mave, samt give en timeglas figur. Der er forskellige slags typer af mavebælter eller korsetter som du kan vælge for en mere dramatisk timeglas effekt. Til hverdags brug bør du overveje at bruge højtaljede bukser sammen med denne shapewear.

Shapewear til lår – Lår slankning er meget lignende træningsbukser som er lavet ud af et specifikt stof. Produkterne dækker normalt fra området under maven ned til knæerne. Ved brug af dette slanketøj vil du få en slankere talje og mave, samt lår. Dette er et meget alsidigt produkt, da du kan bruge det under bukser eller kjoler.

Shapewear til baller – Hvis du vil have en slankere mave og en tydeligere numse er vores shapewear G-strengs trusse meget ideelt da den vil slanke dine hofter, gøre din talje tydeligere, og mindske din mave. Da der ikke er noget stof over dine baller vil de kunne være mere frie og din naturlige form vil fremstå tydeligere. Er du ikke til G-strenge har vi også slanketrusser.

 

Se også vores andre artikler herunder:

Stropløst slanketøj med tips om shapewear HER

Fordele og ulemper ved shapewear for kvinder HER

Guide til slanketøj HER

Brude Slanketøj HER

Full Body Shapewear - Til naturlige former HER