Parfume Refill

-6%
Specialpris 45,00 kr Normalpris 48,00 kr
På lager

Denne lille flaske er en smart parfumebeholder. Via en ventil i bunden af beholderen, kan du fylde parfumebeholderen op med din yndlingsparfume. Dermed kan du altid have din parfume med i tasken, når du er i byen, på arbejde, eller ude at rejse.

Når din parfume refill er tom, fylder du den op igen, enten med samme eller en ny duft.

Desuden er denne Parfumerefill godkendt til at have med i håndbagagen på flyrejser. Så behøber du ikke plasticposer i lufthavnen. 

Denne parfume refil kan indeholde ca. 4 ml. og måler ca. 8*1,5 cm. Der kan forekomme en lille størrelsesforskel på de forskellige farver refils!

Fås i farverne:

Sort

Sølv

Grøn

Lyserød

Lilla

Blå

 

 

Denne lille parfume refil er kun 8 cm lang og 1.5 bred, vejer 13 gram, og fylder det samme som en  læbestift. Når den er fyldt op med parfume, så indeholder den 4 ml, svarende til 50 spray.

Denne lille parfume refill beholder er meget populær, specielt når man skal i byen. Nu behøver du ikke længere slæbe din dyre parfume med i byen, og være bange for at flasken går i stykker. Beholderen er lavet af alumimium og med et lille vindue, så du altid kan se hvor meget der er tilbage i parfume beholderen, så du ikke løber tør for parfume.

Den er lille nok til, at den må tages med i din håndbagage på flyveturen.

  • Parfumeflaske med refill
  • Flaskan rummer 4 ml og en påfyldning rækker til at spraye ca. 50 gange
  • Perfekt til festen, flyturen, sport, eller håndtasken på arbejdet
  • Måler: 8 x 1,5 cm
  • Vejer 13 g uden parfume
  • Enkel refill fra din almindelige parfumeflaske, helt uden at dryppe og fedte
Product ansvar Produkt spørgsmål
Din bedømmelse

Andre synes også godt om