Nipplecover med push-up effekt i sort

Ikke på lager

Nipplecover med push-up effekt.

Dette unikke ”nipplecover” er ikke som de andre. Det er en unik og lettere udgave af ”nipplecover”. Udover at den dækker brystvorten og giver en glat overflade under en tynd bluse eller en åben ryg, så giver den et naturligt og flatterende løft til brystet, samt en flot kavalergang. Den kan bruges som erstatning for en bh, perfekt hvis du vil have en nedringet top eller kjole på – da man så slipper for den trælse midterdel af bh’en som kan ses, hvis man har en mere nedringet top/kjole på. 

Dyrker du sport, så giver dette nipplecover dig muligheden for at have en sports-bh på uden man kan se dine brystvorter, men får en glat overflade.

Dette nipplecover kan bruges flere gange, da bagsiden er selvklæbende. Hvis man føler, at den er ved at miste dens holdbarhed, er det bare at håndvaske den i rindende vand, og så kan den bruges flere gange. Udenpå er nipple coveret af bomuld, mens der er silikone indeni, som gør at de klæber fast til huden. På bagsiden er der lufthuller, som gør den åndbar.

Produktet kan fås både i sort og i hudfarvet.

En pakke indeholder 2 stk.

Nipplecover med push up effekt i sort.

Dette er en form for nipplecover, men meget smartere end de normale nipplecovers. Hvis du gerne vil have et mere sexet look, eller bare vil have en normal push up effekt uden man kan se din bh, så er dette et godt produkt for dig. 

Hvis din kjole er nedringet eller har åben ryg, så kan du have dette nipplecover på uden man kan se din bh, men stadig have det flaterende look af dit bryst. Hvis du ønsker at have et stykke tøj på, som er nedringet eller off shoulder, så kan du få den samme effekt med denne smarte udgave af nipplecover som en bh giver dig.

Produktet behøver ikke kun at blive brugt ved åben ryg, eller nedringet bluser. Den kan sagtens bruges under alt slags tøj.

Dette nipplecover kan bruges flere gange, da bagsiden er selvklæbende. Hvis man føler, at den er ved at miste dens holdbarhed, er det bare at håndvaske den i rindende vand, og så kan den bruges flere gange. Udenpå er nipplecoveret af bomuld, mens der er silikone indeni, som gør at de klæber fast til huden. På bagsiden er der lufthuller, som gør den åndbar.

Product ansvar Produkt spørgsmål
Din bedømmelse