Nipplecover med push-up effekt i hudfarvet 9,5 cm

-37%
Ned til 50,00 kr Normalpris 79,00 kr
På lager

Nipple cover med push-up effekt.

Denne unikke ”nipple cover” er ikke som de andre. Den er en smartere og anderledes udgave af ”nipple cover”. Udover at den dækker brystvorten og giver en glat overflade under en stram top eller en sports bh, så giver den et naturligt og flatterende løft til brystet, samt en flot kavalergang. Den kan bruges som erstatning for en bh, perfekt hvis du vil have en nedringet top eller kjole på – da man så slipper for den trælse midterdel af bh’en som kan ses, hvis man har en mere nedringet top/kjole på.

Denne nipplecover kan bruges flere gange, da bagsiden er selvklæbende. Hvis man føler, at den er ved at miste dens holdbarhed, er det bare at vaske den i hånden under vandhanen, og så kan den bruges igen og igen. Udenpå er nipple coveret af bomuld, mens der er silikone indeni, som gør at de klæber fast til huden. På bagsiden er der lufthuller, som gør den åndbar.

De kan fås både i sort og i hudfarvet.

En pakke indeholder 2 stk.
Måler 9,5 cm i diameter

Nipplecover med push up effekt i hudfarvet. 

Dette er en form for nipplecover, men en meget mere unik og anderledes udgave end de normale nipplecovers. Hvis du gerne vil have et mere sexet look, eller bare vil have en normal push up effekt uden man kan se din bh, så er dette et godt produkt for dig.

Hvis din kjole er nedringet eller har åben ryg, så kan du have denne nipplecover på ,uden man kan se din bh, men stadig have det flaterende look af dit bryst.

Hvis du ønsker at have noget afslørende tøj på,eller bare vil fremhæve dine bryster, så kan du bruge denne smarte udgave af nipplecover med push up effekt.

Produktet kan sagtens bruges under alt slags tøj.

 

Product ansvar Produkt spørgsmål
Din bedømmelse