Selvsikkerhed med Shapewear

 

Vær modig og selvsikker med Shapewear

 

 

Kvindernes generelle usikkerhed 

Det har været en bevidst viden, at kvinder ejer en konstant usikker følelse når det gælder deres fysiske udseende. Trods folks meninger som siger, at de allerede er slanke, har sociale undersøgelser fundet ud af, at 90% kvinder stadig føler sig usikker på deres præsentation. Kvinder føler sig ofte utilfredse og følsomme når det kommer til bestemte områder af kroppen, som de føler er uperfekte. F.eks. maven, taljen, skuldrene eller brystet. Fra denne utilfredshed, vil man ofte gøre hvad som helst der er nødvendigt for at få en perfekt krop. Uheldigvis, siden kvinder nu til dags har travlt med både børn, arbejde og husarbejde, har de ikke tid til at træne deres krop regelmæssigt. Sammen med en usund levestil, bliver overvægtighed og fedme kvinders nr. 1 største fjende. Finder du dette relateret til din nuværende tilstand? Læg bekymringerne borte! Du kan stadig få et perfekt look, uden at belemre dig selv med en hård diæt, eller et stramt træningsprogram. Med shapewear fra MissLux, kan du sige velkommen, til din nye drømme krop.

 

Kend din krop  

Da der er mange forskellige slags produkter, tilgængelige, er du nød til at være opmærksom, på et par ting, inden du køber dit slanketøj, fra MissLux. Først, skal du kende din størrelse. Det er vigtigt, da dit køb af shapewear i den perfekte størrelse, vil give dig de bedste resultater. Du bør ikke vælge en tilfældig shapewear, uden at være totalt sikker på din størrelse først. På denne måde, vil du ikke spilde dine penge på at købe en forkert størrelse, i det forkerte produkt.

 

 

Dybest set, er der 5 forskellige krops typer, som kvinder oftest har. Der er til hver kropstype et billede af en kendt person med denne krop.

  • Først er der æble-formen. Kvinder med denne type krop, har større talje område, end hofte område. Et eksempel på en berømt kvinde med denne krop er Elizabeth Hurley.

Elizabeth Hurley

 

  • Den anden kroptype er pære-formen, som har en smallere talje område og et større hofte. Jennifer Lopez, er en kvinde med denne kropstype.

 

  • Den tredje, er timeglas typen. Denne kropstype er den, som er taget mest i betragtning som den ideelle kropsfacon. Med bryst og hofte områderne som er ca. det samme, samt en smal talje. En berømthed med denne krop, er Kim Kardashian.
  • Den fjerde er den rektangulære-formede krop. Ligesom Cameron Diaz, vil kvinder med denne krop, have en lige linjet krop med en flad mave.

 

  • Til sidst er der den omvendte trekant. Denne kropstype er karakteriseret som en omvendt trekant, med brede skuldre, et fuldtent bryst parti, og et smalt hofte område. Victoria Beckham er et eksempel på denne kropstype.

 

 

Når du har bestemt dig for, hvilken kropstype du er, kan du nu vælge den rigtige shapewear. Der er forskellige slags shapewear, modeller til forskellige kropstyper. Et eksempel bruges mavebæltet til at udflade maven mens Slim n’ Lift bruges til både mave, bryst, hofter og numse. Alt efter hvor stort et område slanketøjet dækker, kan man se hvilke områder der især vil blive smallere med brug af shapewear. I vores Slim n’ Lift får du også justerbare stropper, til at få et perfekt pas, i tøjet. 

 

 

Se også vores andre artikler herunder:

Stropløst slanketøj med tips om shapewear HER

Fordele og ulemper ved shapewear for kvinder HER

Guide til slanketøj HER

Brude Slanketøj HER

Rygløs shapewear HER

Full Body Shapewear - Til naturlige former HER