Kjole Nyheder

  1. Sort kjole med lynlås

    Ned til 225,00 kr

Kjoler

Korte kjoler til byturen.

En kort kjole udstråler selvsikkerhed og giver dig et sexet look. Den korte kjole får dine ben til at se længere ud, især hvis du også har et par stiletter på.
Hvis ikke du er så glad for det korte look, kan du med fordel bære et par leggings under kjolen, og måske en kort jakke eller bolero udover. Så behøver du ikke at vise for meget. 

Korte kjoler kan bruges til hverdag, til en tur i byen eller til hvad du nu har lyst til. Vi har mange forskellige farver, designs og snit at vælge imellem. Vi har blandt andet stropløse kjoler, halterneck, one-shoulder, tynde stropper og brede stropper. Vi har hvide kjoler, som for eksempel kan bruges som konfirmationskjole eller studenterkjole, sexede røde kjoler, der uden tvivl vil vække opmærksomhed hos mændene. Vi har også mønstrede kjoler der kendetegner den vilde, humørfyldte pige og enkle kjoler, der bæres af den stilbevidste, selvsikre kvinde.  


Du kan garanteret finde din perfekte frække, korte sommerkjole hos os! 

"Den lille sorte kjole "

Vi har også en masse gode bud på "Den lille sorte" eller "Little black dress", som den også kaldes. "Den lille sorte" er en klassiker, og kan bruges til næsten alle lejligheder. Den er perfekt som nytårskjole og gå-i-byen kjole men bliver også ofte brugt som kjole til begravelser. Den sorte kjole udstråler beslutsomhed, sex og selvsikkerhed. 


Med vores korte kjoler trækker du helt sikkert mange beundrende blikke fra både mænd og kvinder.