Kjoler

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Find din nye kjole her!

Du kan købe dine kjoler  online, og få dem leveret hurtigt lige til døren. Vores udvalg af flotte, smukke og elegante kjoler er stort. Der kommer løbende nye kjoler hjem og typisk 5-8 stk. af hver kjole.

Bredt udvalg af kjoler

Hos Misslux har vi et stort udvalg af kjoler til alle lejligheder. Mangler du en fin aftenkjole til en af sommerens mange fester? Eller er du blevet student, og har nu brug for en studenterkjole? Måske er du ude efter en nytårskjole? Så tjek vores sortimanet, og måske er der lige den du mangler.

Hvis du mangler en gallakjole, er det også en fordel af vælge en af vores kjoler, da de er billige i modsætning til de fleste gallakjoler. Du kan garanteret finde din perfekte sommerkjole hos os! 

Vi har fantastiske festkjoler, smukke hverdagskjoler, moderne, korte kjoler og elegante, lange kjoler. Så hvad enten du skal bruge en cocktailkjole, konfirmationskjole eller bare en smuk festkjole, kan du garanteret finde noget hos os. Vi har et bredt udvalg af tøj og heribaland mange modeller af kjoler i smukke farver og lækre designs, og du kan med garanti finde en der er perfekt til enhver lejlighed.


Hos MissLux har vi kjoler i lækkert materiale, blandt andet viskose, silke og bomuld. Fælles for alle vores kjoler er at de er billige! Men på trods af den billige pris, er vores kjoler i god og lækker kvalitet. Vores kjoler er ofte assymetriske og har spændende og specielle udskæringer, hvilket kan gøre, at du ikke kan have en almindelig BH på under. Istedet kan du bruge vores unbra, som er en selvklæbende BH uden stropper, eller du kan vælge vores Nipple covertape eller silikone Bh indlæg for fyldigere bryster.  

Hurtig Levering

Vi leverer din kjole hurtigt, lige til døren i løbet af 1-2 dage, og du har selvfølgelig 14 dages returret såfremt varen er ubrugt og original emballage.
God fornøjelse med din nye kjole fra Misslux!