Øjenskygge

 1. Rimmel traffic stopping shadow

  Ned til 20,00 kr Normalpris 49,95 kr
 2. Jemma Kidd 2i1 øjenskygge og glimmer

  Specialpris 25,00 kr Normalpris 59,95 kr
 3. Open Eyes Pro - 07 turquoise

  Specialpris 25,00 kr Normalpris 59,95 kr
 4. Maybelline mono øjenskygge - Blue Paradise

  Specialpris 15,00 kr Normalpris 35,00 kr
 5. Cargo øjenskyggeprimer

  Specialpris 50,00 kr Normalpris 79,95 kr
 6. Cargo eyelighter - eyebrightening guld pen

  Specialpris 50,00 kr Normalpris 79,95 kr
 7. Maybelline Cosmos Duo Øjenskygge

  Ned til 25,00 kr Normalpris 49,95 kr
 8. RIMMEL EXAGGERATE EYE SHADOW PRIMER

  Specialpris 35,00 kr Normalpris 59,95 kr
 9. URBAN DECAY CREAM SHADOW - Sphynx

  Specialpris 15,00 kr Normalpris 59,00 kr
 10. URBAN DECAY CREAM SHADOW - Grass

  Specialpris 15,00 kr Normalpris 59,00 kr
 11. URBAN DECAY CREAM SHADOW - Radium

  Specialpris 15,00 kr Normalpris 59,00 kr
 12. COVERGIRL TRIO ØJENSKYGGE PALETTE - Sea glass

  Specialpris 25,00 kr Normalpris 40,00 kr

Makeup er en væsentlig del af den moderne kvindes liv. Hvad enten det er en særlig lejlighed eller bare endnu en ganske almindelig dag, er makeup noget, de sjældent forsømmer. De investerer så meget hver måned i kosmetik for at sikre sig, at de får det perfekte, fejlfrie og glamourøse diva-look. Der er så mange trin involveret i at lægge ansigtsmakeup. Det omfatter at udjævne hudens teint, skjule mørke pletter, fremhæve øjenbrynene og øjenvipperne, og få læberne til at se blanke ud. Og når det gælder at se smuk ud i makeup, må du ikke glemme øjenskyggen!

Øjenskygge påføres, som selve navnet antyder, under øjenbrynene og på øjenlågene. Det får stort set øjnene til at se mere attraktive ud ved at give dem den dybde og dimension, dit udseende kræver. Det kan få dine øjne til at skille sig ud, når du er sammen med andre, så du får al den opmærksomhed, du fortjener. Tidligere blev det kun brugt ved teatret og i film for at få skuespillerne til at se ud, som de skulle. Men så blev det tilgængeligt på det åbne marked, og kvinder begyndte at bruge det i vid udstrækning for at forbedre deres udseende.

Øjenskygge er hovedsaligt lavet af pudder og glimmer, men nu om dage fås de også i blyants- og flydende eller cremeform. For begyndere kan det drille lidt at påføre øjenskygge i starten. Men bare rolig, det bliver bedre med tid og øvelse.  Du behøver ikke at være skønhedsekspert for at påføre øjenskygge, da det er meget let at påføre det trin-for-trin. Det første trin er at vælge mellem pudder-typen eller creme-baseret øjenskygge, af hvilke sidstnævnte er bedre, da den er lettere at fordele jævnt og varer længere. Desuden bør du have en palette med øjenskygge i mindst tre til fire forskellige farvetoner, der omfatter mørke, lyse, og mellem-nuancer.  Skønt folk mest brune og grå farver, er der et enormt udvalg af farver på markedet, og du kan vælge den, du godt kan lide.

Det andet vigtige trin er at vælge den rigtige slags pensel. Brug en pensel, der er blød, stiv, og flad til at påføre øjenskyggen, da denne vil sprede farven jævnt over hele området. Kom den jævnt på øjenlågene og overse ikke folder og hjørner, da de er ligeså vigtige. Kom den også på linjen langs øjenvipperne for at få et accentueret look. Brug en tynd pensel til at nå svært tilgængelige indre kroge og hjørner. Fidusen er at duppe øjenskyggen på øjenlågene og derefter bruge blide langsomme strøg for at fordele det, og undgå strøg, der går hurtigt frem og tilbage. Derefter lægger du din normale ansigtsmakeup, og så er du færdig.

Du kan vælge mellem et sortiment af forskellige mærker, men L’Oreal, Maybelline og CoverGirl øjenskygger er dem, der mest er at foretrække. Revlon Eyeglide Shimmer Shadow og Rimmel øjenskygger er også populære valg. Brug disse mærkevarer i stedet for de billigere versioner for at få de bedste resultater. Sørg blot for at holde dig til et mærke for at undgå hudproblemer og forandringer i hudens farvetone.