Mascara

  1. Max factor False Lash Effect mascara

    Specialpris 50,00 kr Normalpris 99,00 kr
  2. Maybelline The Hyper Curl Volum' Express Mascara - Sort

    Specialpris 50,00 kr Normalpris 69,00 kr
  3. L'Oreal Extra-Volume Collagene Mascara

    Ned til 50,00 kr Normalpris 124,95 kr

Misslux tilbyder de førende brands inden for mascara. En af kvindens vigtigste makeup redskab af en mascara, og en mascara er noget du altid bør gå på kompromis med. Der er meget forskel på kvalitets mascaraer og dårlige mascarer, hvorfor vores udvalg af mascaraer er kun kvalitets produkter. Så du kan finde netop den mascara som har den detalje, som du skal bruge når du skal have den volume, tykkelse og længde.

Det er en daglig rutine for mange kvinder og piger at lægge makeup. Makeup er blevet en integreret del af deres liv, og de går aldrig uden om kosmetikafdelingen, når de skal i supermarkedet og handle. Deres taske er fuld af forskellige typer kosmetik. Den vigtigste del af din makeup er øjenmakeup, da du ikke kan efterlade dem, som de er, mens du forbedrer alle de andre dele af ansigtet. Der fås også masser af produkter til øjnene, blandt andet øjenskygge, eyelinere og endelig prikken over i’et, mascara!

Mascara forskønner øjnene meget smukt. Det bruges til at definere øjenvipperne, og afhængigt af, hvordan du påfører den, kan den få dine øjenvipper til at synes tyndere, tykkere, længere eller som du ønsker. Det er derfor meget vigtigt at vælge mascaraen ifølge dine behov. Foretag dit valg på baggrund af den formel, du ønsker, som for eksempel en, der forlænger eller den, der er vandfast. Vælg altid helst mascaraen fra store mærker som Maybelline og L’Oreal. Deres priser er højere end andres, men de er bedre og farve og tekstur og varer længere end deres billige konkurrenter. Brug blot øjenvippekammen og kom kun maskaraen på de øverste øjenvipper. Kom det på med en opadgående bevægelse og lad det tørre i nogle få sekunder. Blink så og check en ekstra gang, om mascaraen er tør eller ej.

Mascara påføres til sidst efter resten af makeuppen er færdig. Den påføres efter eyelineren. Den flydende slags bruges mest og er at foretrække over andre teksturer. Du skal bare dyppe øjenvippekammen i det og komme det på, mens du krummer dine øjenvipper en anelse opad. Tjek om der er noget maskara på det forkerte sted. Da det er flydende, kan det komme på dine øjenlåg, så brug en makeup fjerner til at afrense det. Desuden bør du af samme grund bruge meget lidt mascara, og overforbrug af det kan ødelægge hele makeuppen og gøre den rodet, så du kommer til at lave meget af den om. For begynderne kan den gamle stiplede linje metode være en let måde til at påføre mascara. Det er ikke noget at bekymre sig om, da påførelsen bliver perfekt inden for et par dage.

Mens du vælger din mascara, skal du sørge for at købe en marineblå eller en anden blå farve. Engang imellem kan du tage en pause fra den almindelige sorte mascara og tage den blå på, og det lyder dejligt i dagtimerne og får alles blikke vendt mod dig. Desuden er det obligatorisk altid at krølle øjenvipperne for at få dem til at se mere elegante og feminine ud. Desuden skal du, efter du kommer hjem efter den sene fest eller ballet, ikke blot give som undskyldning, at du er træt og så gå i seng. Sov aldrig med din mascara på. Fjern den ved hjælp af et oliebaseret rensemiddel og en vatrondel, men vær nænsom, og gnid så lidt som muligt, da det kan forårsage for tidlig aldring i det område. Diskuter også de forskellige gode muligheder på markedet med dine venner, man ved aldrig, måske kan du få en, der er bedre, end den, du bruger lige nu.