Eyeliner

 1. L'oréal Contour Resist Eyeliner - Waterproof Long Wear

  Specialpris 20,00 kr Normalpris 39,00 kr
 2. Revlon Luksuriøse Eyelinere - SØLV

  Ned til 25,00 kr Normalpris 56,20 kr
 3. W7 eyeliner deluxe - sort

  Specialpris 20,00 kr Normalpris 39,95 kr
 4. Max Factor kohl kajal eyeliner

  Ned til 20,00 kr Normalpris 39,95 kr
 5. London Cosmetics - City eyelinere 3 farver

  Ned til 10,00 kr Normalpris 20,00 kr
 6. Excellence - lys brun

  Specialpris 10,00 kr Normalpris 19,95 kr
 7. Manhattan khol eyeliner

  Ned til 15,00 kr Normalpris 29,95 kr

Der er talrige produkter i kosmetikkens verden. Det er en industri, der er i stærk fremgang forretningsmæssigt, takket være den forkærlighed kvinder og piger har for kosmetik. Der er noget, der kan forskønne hvert eneste ansigtstræk. Og når det gælder makeup, er øjnene den del, man ikke må forsømme. Hvis du forskønner øjet rent æstetisk, gør det dig mere attraktiv, og det giver dig et uimodståeligt udseende. På grund af dette, er ingen kosmetisk kollektion nogensinde komplet uden en eyeliner.

Eyeliner er den kosmetik, der bruges til at fremhæve eller give skarpe definitioner til øjet. Den anvendes på øjets konturer og omkreds for at få dem til at se tydeligere, større og smukkere ud. Den kan få dine øjne til at se anderledes ud på forskellige måder, afhængigt af, hvordan du har påført eyelineren. Så det er vigtigt for nybegyndere at lære den korrekte måde at lægge eyeliner på.

For det første skal du lære at vælge din eyeliner. Tag ud og køb et af de populære mærker med dine veninders eller din mors hjælp. Desuden fås eyelinere i forskellige teksturer, såsom cremet og flydende, og de fås også i blyantsform, hvilket er meget populært lige nu. Creme eyeliner er den foretrukne for jævn påførelse og bedre overflade, og den er meget let at påføre. Men hvis det er den slørede og uskarpe virkning, du er ude efter, skal du vælge en eyeliner blyant, da de giver tykkere linjer, som kan tværes ud med dine fingre eller en pensel. Vælg altid mærkevarer, også selvom de er en smule dyrere i sammenligning med andre, de varer længere og ser bedre ud, foruden at være vandfast og ikke udtværes, osv. 

Under påførelsen skal du vælge det look, du ønsker. Vil du gerne have et smoky eye look eller et enkelt hverdagslook? Desuden er eyelinere et af de sidste trin, når man lægger makeup, men altid før mascaraen. Så sørg for, at du har lagt makeup og øjenskygge, før du tager eyeliner på. Den letteste måde, når man skal komme eyeliner på, er at tage eyelinerblyant og lave en stiplet linje omkring kanten af øjnene, idet du starter fra indersiden af øjet. Forbind derefter ganske enkelt disse prikker og lav en perfekt linje, der spidses til i ydersiden af øjet. Og hvis du vil gøre endnu mere, noget usædvanligt, men stadig attraktivt, kan du bruge eyelineren under de nederste øjenvipper også. Desuden kan du, ved at lave en linje meget tæt på øjenvipperne, give dem definition.

Som med dine andre makeup artikler, skal du sørge for at afrense eyelineren ved dagens slutning. Du kan gøre dette ved at bruge oliebaserede makeup-fjernere og nogle vatrondeller eller bløde servietter. Du kan også bruge vådservietter bagefter for at fjerne alt, hvad der er tilbage. Øvelse gør mester og dag for dag vil dine evner i påføring af eyeliner forbedres, og du vil bemærke, at påførelsen bliver mere og mere ren og defineret. Så du skal ikke være bange for at prøve det hotte smoky eye look, du altid har ønsket dig, eller vise dine øjne frem med disse smoky eyelinere.