Selvbruner/ self tan

  1. Nordictan selvbruner fordelingsvante

    Specialpris 15,00 kr Normalpris 27,50 kr

Det kan være super svært at bruge selvbruner eller self tan men dette kan læres. i princippet handler det om to ting:

At finde den rette selvbruner eller self tan og at kende den rette teknik, når man skal smøre det på.

Det er vigtigt, at starte med et godt grundlag.

Hvis din hud er ujævn elller livløs inden du kommer selvbruner på, så er det vigtigt, at bruge en god fugtighedscreme over hele kroppen efter bad i minimum et par dage inden du bruger selvbruner eller self tan

Når du bruger creme så efterlades huden klar til en god og velfugtet overflade til din selvbruner. Hvis du skal vokse eller barbere dig, så gør det 24 timer før du bruger selvbruner eller self tan.

Brug af selvbruner:

Vil du undgå afslørende rande på hænderne, så brug latex-handsker eller en særlig selvbruner handske.Sørg for din hud er helt tør, inden du går i gang. Smør dig i et rum, hvor det ikke er fugtigt. påfør med llange, jævne strøg, det giver det pæneste resultat.

Start under knæene, og arbejd nedad med cirkel bevægelser. Husk at smøre fødderne og godt mellem tæerne. Brug et stykke papir til at tørre dine negle og neglerødder for at undgå pletter. Smør så lårene ind og arbejd dig op af kroppen, til du slutter ved halsen.

Kom selvbruner på armene. Start på ydersiden, men husk, at smøre indersiden af armene og armhulen ind også. Huden der er lidt lysere end resten af din krop så du får det du det mest naturlige look, hvis du blander lidt fugtighedscreme i selvbruneren, inden du smører dig ind der.

Skrub dine håndflader rene. Giv dine hænder en omgang fugtighedscreme, og kom så en anelse selvbruner på håndryggen, gnub hænderne sammen og smør det ud på hele hånden. Husk området mellem fingrene. Afslut med at komme lidt mere selvbruner på folderne i hæle og håndled.

Hvis du vil have en mere intens farve, så påfør flere lag, vent 10 minutter mellem hvert lag.

Bortset fra hænderne er det en god ide at undgå alle former for væske, når du er indsmurt - både vand og sved vil nemlig fjerne farven. Hvis du har smurt selvbruner i ansigtet, så lad være med at børste tænder lige efter, tandpastaen vil fjerne farven rundt om din mund.

Ideelt set skal du vente minimum en time, før du tager dit tøj på igen, ellers risikerer du, at tøjet gnubber farven af og at det bliver plettet. Hvis du i stedet smører dig ind inden sengetid så vær opmærksom på, at farven kan smitte af på dit sengetøj.

Vent 8-12 timer, før du tager dit næste brusebad og skyller selvbruneren af.

Når din hud er gylden og lækker selvbrunet, så lad være med at skrubbe dig - farven sidder kun i de yderste hudlag, og jo mere du skrubber, desto hurtigere forsvinder farven. Brug i stedet godt med fugtighedscreme, så du holder huden velfugtet og din kulør smuk og klar.

Du kan holde farven vedlige ved at smøre dig i selvbruner hver 3. - 5. dag.

HUSK DOG at selvbruner ikke giver beskyttelse mod solen, så glem ikke solcremen, hvis du går ud i solen!