Hudpleje

 1. Simply Essentials -72%
  Ikke på lager

  GARNIER SIMPLY ESSENTIALS - rensende lotion

  Specialpris 35,00 kr Normalpris 125,00 kr

Hudpleje

Hudpleje er en vigtig del af behandlingen af eksem. I hudplejen kan du fx bruge fugtighedscreme. Fugtighedscreme er med til at genskabe hudens normale barrierefunktion, og er med til at forebygge.

Når du smører dig med creme, skal du passe på, at cremen ikke bliver forurenet. Bakterievækst i en creme kan nemlig give hudinfektion og forlænge helingen af eksem.

Det anbefales derfor at:

 • Undgå direkte hudkontakt med emballagens åbninger og kanter. Brug f.eks. en spatel til at tage cremen ud af en åben bøtte med.
 • Overskud af creme må ikke returneres til bøtten eller tørres af på kanter.
 • Hav ikke cremer, der har været i brug, stående i lang tid.

Der er et væld af produkter på markedet, og det er en god ide at prøve sig frem til den eller de cremer, du kan lide, og som virker. Cremen:

 • Den skal tilføre huden fedt.
 • Den skal binde væsken i huden.
 • Den skal hindre fordampning fra huden.

Fugtighedscremer kan indeholde mere eller mindre fedtstof og kan være sammensat på flere måder. Undgå cremer med parfume - det gælder både de naturlige og syntetiske.

Tre basale hudpleje tip til alle: 
1. Den daglige rens
Undgå at rense din hud med skrappe midler som sæbe og shampoo, der affugter huden. Brug i stedet milde renseprodukter i form af creme, olie eller skum alt efter, hvad du foretrækker.

2. Regelmæssig peeling
Uanset alder fungerer din hudpleje mere effektivt efter en peeling, hvor de døde hudceller er fjernet. Samtidig virker peelingen cellefornyende, hvilket giver huden mere glød og friskhed.

3. Husk solcremen
Sol er den altoverskyggende årsag til for tidlig ældning, så beskyt dig året rundt med en dagcreme med solfaktor eller en solcreme. SPF 15 er rigelig som daglig beskyttelse i Danmark.

Stort udvalg af hudpleje produkter hos Misslux.dk