Foundation/concealer

  1. MAYBELLINE dream foundation

    Ned til 60,00 kr Normalpris 112,44 kr

En begynderguide til at bruge foundation

Det er længe siden, kvinder begyndte at bruge kosmetik

Brugen af kosmetik til, at forskønne ansigtets træk er blevet utrolig populær og almindelig nu om dage.

Det første trin i at lægge makeup er, at påføre foundation, hvilket danner et grundlag eller et underlag, hvorpå al anden kosmetik kan påføres ordentligt.

Foundation er en hudfarvet sminke, der mest fås i flydende form, skønt man også kan få creme og pudder foundation.

Når den er påført, dækker den urenheder, mørke pletter, og giver din hud en jævn hudfarve og udseende og ved  at påføre foundation, kan du gøre huden klar og jævn for, at de andre kosmetiske produkter let kan sætte sig.

Du bør vælge din foundation klogt, og valget skal være baseret på din hudtype og -farve.

Hvis du har tør hud, bør du vælge flydende foundation, da den vil fugtiggøre din hud uden at irritere den og vil kunne spredes ordentligt.

Prøv L'Oreal Lumi Magique Light Infusing Pump Foundation kan være en god mulighed, hvis du har tør hud.

Har du fedtet hud så prøv, så prøv at bruge en å prøv en pudderbaseret foundation som Covergirls pudderfoundation eller CoverGirl TruBlend Powder. Den vil ikke blot absorbere overskydende fedt fra huden, den vil også give huden en glat, ufedtet og mat overflade

Maybelline Dream Nude og Nivea Teint Delight Gel er gode valg, når det gælder foundation.

Når det er hudfarve, det drejer sig om, er det bedst at vælge den foundation, der passer til din hudfarve, men det afhænger stadig af dit personlige valg.

De fleste kvinder har i reglen tre-fire forskellige farver foundation ved hånden, hvilket hjælper ved forskellige lejligheder.

Hvis din hud er af den lidt mørkere type, kan du vælge en lysere farvetone. Eller hvis din hudfarve er lys nok, og du ønsker at se solbrændt ud, så vælg en mørkere tone.

Sørg for at bruge foundation ordentligt. Flydende foundation påføres bedst med fingrene, mens de pudderbaserede foundations skal påføres med en pensel

Husk at fjerne overskydende pudder med en fløjlsblød pudderkvast og sørg også for at fjerne makeuppen ordentligt om aften inden du går i seng, fordi huden skal ånde og påfør, inden du går i seng, da huden også skal ånde, og foundation kan tilstoppe porerne og forårsage uren hud.