Siliconeindlæg 2x90 gr

119,95 kr
Ikke på lager

Klar silikone Bh indlæg

Disse brystforstørrende silikone indlæg er utrolig nemme at bruge, de skal blot lægges i din normale bh, men de kan også bruges i en push-up bh eller i din bikini top. Mange bruger denne lette metode til at få en flot kavalergang. Disse bh indlæg er til dig, som altid har drømt om større bryster. De er perfekte hvis du mangler ekstra fylde i din BH. Du får et narturlig større look, og det giver din kavalergang et flot lyft.

Se vores store udvalg af bh indlæg

Farve: Klar/ gennemsigtig

Materiale: 100% silikone

Størrelse: Længde = 14 cm Bredde = 8 cm Tykkelse = 3 cm

Vægt:
Vægt for 1 stk. = 90g
Samlet vægt for 2 stk. = 180g

Disse klare bh indlæg er lavet af silikone.
Indlæg er perfekte for dig der ønsker en større barm uden at skulle betale mange penge for at komme gennem en større operation.
Bh indlæggene er formet så de passer perfekt i din bh, push up bh eller i din bikinitop og de giver en flot kavalergang.
Indlæggene er lavet af silikone og kan derfor sagtens tåle vand.

Indlæggene er lavet af 100 % ren silikone og ser meget naturlige ud, og er meget behagelig at have på. De er i farven klar / gennemsigtig. Disse indlæg er i god kvalitet og kan anvendes mange gange. De kan vaskes i almindelig sæbe. Pakken indeholder 2 stk. bh indlæg. Farve: Klar Størrelse: Længde = 14 cm Bredde = 8 cm Tykkelse = 3 cm Vægt: Vægt for 1 stk. = 90g Samlet vægt for 2 stk. = 180g

Du lægger blot disse bh indlæg i din normale bh, de kan også bruges i push up bh´er og bikini toppe og kan bruges til hverdag, til fest, i saltvand, klorvand hvor du ellers har lyst.Perfekt til hverdag eller fest..

Product ansvar

Er der forskel på om bh indlæg er hudfarvede eller klare?

Nej det er kun farven, kvalitet og funktionen er det samme.

Går de lettere i stykker end de hudfarvede bh indlæg?

Disse bh indlæg er ligeså holdbare som de andre hudfarvede silicone indlæg vi forhandler, det er en smagssag hvad man er til.

Din bedømmelse

Andre synes også godt om