Invisible bra

Bedømmelse:
90%
Ikke på lager

Kvindes med charmerende del af kroppen burde være skuldrene, men dette ødelægger den traditionelle strop-bh, men denne silikone bh er i stand til at løse dette problem nemt og enkelt. Uden metaltråd, stropper og ryg hægter, kan pigerne vise sig frie i flotte kjoler. Du kan med denne bh gøre hvad du vil.

Der er ikke noget hårdt materiale, da den kun består af blødt materiale. Bh’ens selvklæbende bra curp klæber til brystet naturligt og tæt og falder ikke ud, men den bliver i stedet en del af kroppen.

Invisible bra er en selvklæbende bh, der løfter og støtter med skjult bøjle og glatte støbte skåle. Ingen bh-stropper eller spænde, og ingen spor på din hud. Det er en bh, der klæber sig til kroppen ved hjælp af et særlig selvklæbende system. Bh'en er vateret/ med fylde.

Den ligner en normal bh, samtidig med at man har bar ryg. 

Bh’en er komfortabel og vil ikke forårsage hud allergi.

Rengøring af bh’en er let og lige til, da den bare skal vaskes i vand med sæde og så til sidst lufttørrer.

Anvendelse: Rens dit bryst, og riv separation papir af og sæt bhen på bryste.

Bh’en er meget behagelig med en halv skål design, der giver perfekt støtte.

Farve: Hudfarvet Materiale: Bomuld og svamp.

Fås kun i str. B som svarer til A og lille B

Kvindes med charmerende del af kroppen burde være skuldrene, men dette ødelægger den traditionelle strop-bh, men denne silikone bh er i stand til at løse dette problem nemt og enkelt. Uden metaltråd, stropper og ryg hægter, kan pigerne vise sig frie i flotte kjoler. Du kan med denne bh gøre hvad du vil. Der er ikke noget hårdt materiale, da den kun består af blødt materiale. Bh’ens selvklæbende bra curp klæber til brystet naturligt og tæt og ikke falder ud, men den bliver i stedet en del af kroppen. Invisible bra er en selvklæbende bh, der løfter og støtter med skjult bøjle og glatte støbte skåle. Ingen bh-stropper eller spænde, og ingen spor på din hud. Det er en bh, der klæber sig til kroppen ved hjælp af et særlig selvklæbende system. Bh'en er vateret/ med fylde. Den ligner en normal bh, samtidig med en nøgen ryg. Det er en ¾ af en almindelig bh. Bh’en er komfortabel og vil ikke forårsage hud allergi. Rengøring af bh’en er let og lige til, da den bare skal vaskes i vand med sæde og så til sidst lufttørrer. Anvende metoder: For det første rens dit bryst, og riv separation papir af og sæt stokken blidt på brystvorten 4 størrelser til rådighed: størrelse A, B, C og D A skål: (normal bh størrelse A65, 70, 75; 80; B65, for A skål) B skål: (normal bh størrelse B70, 75; 80; C65, for B skål) C skål: (normal bh størrelse C70, 75; 80; D65, for C skål) D skål: (normal bh størrelse D70, 75; 80; 85, F65, for D skål) Bh’en er meget behagelig med en halv skål design, der giver perfekt støtte, selv for større størrelser. Farve: Hudfarvet Materiale: Bomuld og svamp Fås i str.: A, B, C og D
Din bedømmelse

Andre synes også godt om