Hudfarvet indlæg 2x90 gr.

Bedømmelse:
100%
119,95 kr
Ikke på lager

Hudfarvet BH silikone indlæg

Disse bh indlæg er til dig, som altid har drømt om større bryster. De er perfekte hvis du mangler ekstra fylde i din BH. De giver et naturligt større look, et flot løft og en flot kavalergang, alt efter placering på brystet.

Få en fyldig og løftet barm på få sekunder Kan anvendes mange gange, samt bh indlæggene kan vaskes igen og igen i lunkent vand med almindelig sæbe.

Pakken indeholder 2 stk. bh indlæg.

Materiale: 100 % ren silikone

Farve: Hudfarvet

Størrelse: Længde = 14 cm Bredde = 8 cm Tykkelse = 3 cm

Vægt:
Vægt for 1 stk. = 90g
Samlet vægt for 2 stk. = 180g

Ikke alle kvinder er så heldige at få flotte bryster - nogle har små bryster, og nogle har store, og hos ikke så få kvinder er brysterne ikke lige store.

Der skal ikke så meget til, før det giver et asymmetrisk udseende, og tøjet er måske svært at få til at sidde ordentligt.

Dette er der en glimrende løsning på, nemlig BH indlæg af silikone. Man kan nøjes med at bruge BH indlæg i den ene side, hvis det er, fordi det er det ene bryst, der er større end det andet. Er det imidlertid for at få større og fyldigere bryster, skal der naturligvis bruges to BH indlæg.

Som bekendt er der kvinder, der vælger at blive opereret og få silikonebryster, men ved en operation er der altid en risiko, og heller ikke alle bryder sig om at få indopereret et "fremmedlegeme" i kroppen.

Forskellige former Vi har et stort udvalg af BH indlæg - de små og ovale anbringes i siden af brystholderen for at give en større kavalergang, og de større bruges til at give mere fylde. Anbringes indlægget under brystet, giver det en flot push up-effekt.

Vi fører også trekantede BH indlæg, som er velegnede til både BH, bikini og top. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at benytte indlæg i bikinien, så man kan se godt ud, når man bader eller bare tager solbad på stranden. Nogle af indlæggene er udstyret med "brystvorter", så de får et naturligt og troværdigt udseende, de er især velegnede til kvinder, der har fået fjernet det ene eller begge bryster.

Er man i tvivl om, hvilket indlæg der passer til én selv, er vi kun glade for at vejlede om den rigtige slags - vi står til rådighed på telefonnummer 51804366 eller på support. Ligeledes er man velkommen til at sende en email til mail@misslux.dk, så hjælper vi gerne med gode råd. Materiale BH indlæggene er lavet af silikone og føles meget behagelige på kroppen; det er et blødt og bøjeligt materiale, som på grund af kropstemperaturen former sig efter kroppen, når man bruger det. Langt de fleste indlæg er hudfarvede, men der fås også gennemsigtige.

Se vort brede udvalg! Da der som allerede nævnt findes diverse former og størrelser, er der også forskel på vægten af indlæggene, de vejer fra 35 gram til 130 gram pr. stk. Hvem bruger BH indlæg BH indlæg bruges af kvinder i alle aldre. En flot barm giver selvsikkerhed og kan betyde, at man føler sig mere kvindelig. Med alderen kommer brysterne til at hænge, og så kan det give et lille "pift" med et indlæg.

Det er ikke blot almindelige piger og kvinder, der bruger BH indlæg, de benyttes også af stjerner og kendisser. Kort sagt kan de bruges af enhver, da de fås i så mange forskellige størrelser og former, at man altid kan finde et, der kan passe. MissLux's originale BH indlæg er til hver en tid et fornuftigt valg.

Disse brystforstørrende silikone indlæg er meget enkel at anvende. Du lægger disse bh indlæg i din sædvanlige bh, de kan også bruges i push up bh´er og bikini toppe og kan bruges til hverdag, til fest, i saltvand, klorvand hvor du ellers har lyst. De er også perfekte til bryllupskjolen eller anden festkjole. Rigtig mange bruger denne hemmelighed til at få flot kavalergang.

Product ansvar

Kan jeg ligge disse silicone indlæg i min bh der hvor der er en lomme til det almindelige bh indlæg?

Ja det kan du godt, hvis lommen er stor nok. Ønsker du en bh med lomme til bh indlæg, så se evt denne model vi har, bh med lommer.

Kan jeg også bruge bh indlægget når jeg træner eller dyrker sport?

Hvis du har brug for bh indlæg når du dyrker sport, er det en god idé med et indlæg som kan klistre, se et indlæg med klister her.

Din bedømmelse

Andre synes også godt om