Hudfarvet indlæg 2x90 gr.

På lager:

Bestil før kl. 16.00 og vi sender i dag
Bestil i aften, og vi sender i morgen
119,95 kr

Hudfarvet BH silikone indlæg


Disse bh indlæg er til dig, som altid har drømt om større bryster. De er perfekte hvis du mangler ekstra fylde i din BH. De giver et naturligt større look, et flot løft og en flot kavalergang, alt efter placering på brystet.


Få en fyldig og løftet barm på få sekunder Kan anvendes mange gange, samt bh indlæggene kan vaskes igen og igen i lunkent vand med almindelig sæbe.


Pakken indeholder 2 stk. bh indlæg.


Materiale: 100 % ren silikone


Farve: Hudfarvet


Størrelse: Længde = 14 cm Bredde = 8 cm Tykkelse = 3 cm


Vægt:
Vægt for 1 stk. = 90g
Samlet vægt for 2 stk. = 180g

silicone bh indlæg

Flere visninger

  • silicone bh indlæg
  • silikone indlæg til bhen
  • indlæg til bh

Ikke alle kvinder er så heldige at få flotte bryster - nogle har små bryster, og nogle har store, og hos ikke så få kvinder er brysterne ikke lige store.


Der skal ikke så meget til, før det giver et asymmetrisk udseende, og tøjet er måske svært at få til at sidde ordentligt.


Dette er der en glimrende løsning på, nemlig BH indlæg af silikone. Man kan nøjes med at bruge BH indlæg i den ene side, hvis det er, fordi det er det ene bryst, der er større end det andet. Er det imidlertid for at få større og fyldigere bryster, skal der naturligvis bruges to BH indlæg.


Som bekendt er der kvinder, der vælger at blive opereret og få silikonebryster, men ved en operation er der altid en risiko, og heller ikke alle bryder sig om at få indopereret et "fremmedlegeme" i kroppen.


Forskellige former Vi har et stort udvalg af BH indlæg - de små og ovale anbringes i siden af brystholderen for at give en større kavalergang, og de større bruges til at give mere fylde. Anbringes indlægget under brystet, giver det en flot push up-effekt.


Vi fører også trekantede BH indlæg, som er velegnede til både BH, bikini og top. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at benytte indlæg i bikinien, så man kan se godt ud, når man bader eller bare tager solbad på stranden. Nogle af indlæggene er udstyret med "brystvorter", så de får et naturligt og troværdigt udseende, de er især velegnede til kvinder, der har fået fjernet det ene eller begge bryster.


Er man i tvivl om, hvilket indlæg der passer til én selv, er vi kun glade for at vejlede om den rigtige slags - vi står til rådighed på telefonnummer 51804366 eller på support. Ligeledes er man velkommen til at sende en email til mail@misslux.dk, så hjælper vi gerne med gode råd. Materiale BH indlæggene er lavet af silikone og føles meget behagelige på kroppen; det er et blødt og bøjeligt materiale, som på grund af kropstemperaturen former sig efter kroppen, når man bruger det. Langt de fleste indlæg er hudfarvede, men der fås også gennemsigtige.


Se vort brede udvalg! Da der som allerede nævnt findes diverse former og størrelser, er der også forskel på vægten af indlæggene, de vejer fra 35 gram til 130 gram pr. stk. Hvem bruger BH indlæg BH indlæg bruges af kvinder i alle aldre. En flot barm giver selvsikkerhed og kan betyde, at man føler sig mere kvindelig. Med alderen kommer brysterne til at hænge, og så kan det give et lille "pift" med et indlæg.


Det er ikke blot almindelige piger og kvinder, der bruger BH indlæg, de benyttes også af stjerner og kendisser. Kort sagt kan de bruges af enhver, da de fås i så mange forskellige størrelser og former, at man altid kan finde et, der kan passe. MissLux's originale BH indlæg er til hver en tid et fornuftigt valg.


Disse brystforstørrende silikone indlæg er meget enkel at anvende. Du lægger disse bh indlæg i din sædvanlige bh, de kan også bruges i push up bh´er og bikini toppe og kan bruges til hverdag, til fest, i saltvand, klorvand hvor du ellers har lyst. De er også perfekte til bryllupskjolen eller anden festkjole. Rigtig mange bruger denne hemmelighed til at få flot kavalergang.

Kan jeg ligge disse silicone indlæg i min bh der hvor der er en lomme til det almindelige bh indlæg?


Ja det kan du godt, hvis lommen er stor nok. Ønsker du en bh med lomme til bh indlæg, så se evt denne model vi har, bh med lommer.


Kan jeg også bruge bh indlægget når jeg træner eller dyrker sport?


Hvis du har brug for bh indlæg når du dyrker sport, er det en god idé med et indlæg som kan klistre, se et indlæg med klister her.

Kunde anmeldelser

  1. Wauvv

    Min top så pludselig godt ud

    Indsendt af: Stmads

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Hudfarvet indlæg 2x90 gr.

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Hvilken karakter vil du give dette produkt:

 

Hurtig levering med Post Danmark:

Alle breve og pakker leveres med Post Danmark. Typisk vil din ordre være sendt med maxi post, så vi kan holde den lave fragt pris på kun 29 kr for hele Danmark, Grønland, Færøerne, Sverige, Norge og Tyskland. Din ordre bliver leveret direkte til din postkasse, hvorfor vi kan give dig 2-4 dags levering i hele Danmark. Breve til andre lande tager 3-5 dage.

Ønsker du en hurtigere levering, så kan du vælge pakke levering til 39 kr, ( uden omdeling ), så er leveringstiden 1-2 dage. Du kan også vælge pakke med omdeling til 49 kr., så er leveringstiden 1-2 dage. 

 

Priser for levering

Koster kr. 29 som brev post

Koster kr. 39 som pakke post 

Koster kr. 49 som pakke post med omdeling.

 

Hurtig og  sikker levering

Post Danmark

 

Misslux startede i  2007. Vi udvider fortsat vores udvalg af selvsiddende BH'er, shapewear, hair extensions, 
hår tilbehør, kjoler, pleje produkter og så videre.

 

 

 

Mette Nielsen  
Direktør og Ejer
mail@misslux.dk
 
 
 

Misslux.dk
Engsøvænget 12
7200  Grindsted
Danmark

 

Åben efter aftale på telefon 51804366 / email mail@misslux.dk 

© MISSLUX.DK 2016. Alle rettigheder forbeholdt.