Silicone halvmåne 2x35 gram

Bedømmelse:
90%
79,95 kr
Ikke på lager

Denne brystforstørrende bh silikone indlæg, også kaldet "halvmåner" er meget enkle at anvende. Du lægger disse bh indlæg i din sædvanlige bh, de kan også bruges i push up bh´er.

Er du i tvivl? Se vores guide til bh indlæg HER

Disse bh indlæg er dig, som altid har drømt om lidt større bryster, så er disse bh indlæg formet som "kyllinge filetterne " netop dem du skal bruge for at få den ønskede effekt. Så hvis du altid har drømt om større bryster,  så er disse indlæg detop det som du ønsker.

Indlæggene er lavet af 100 % ren silikone og ser meget naturlige ud, og er meget behagelig at have på. Få en fydlig og let løftet barm på få sekunder.

En pakke indeholder 2 styk bh indlæg

Farve: Hudfarvet

Størrelse: 

Længde = 12 cm 

Bredde = 5 cm 

Tykkelse = 1 cm

Vægt: samlet vægt for 2 stk. = 68 gram

 

 

Hudfarvet Bh Silikone indlæg

Ønsker du en større barm eller blot mere fylde i din bh er disse indlæg perfekte for dig. Disse indlæg kan både bruges i en almindelige bh og i en push-up bh. 

Product ansvar

Skal man ligge bh indlægget over eller under ens eget bryst?

Hvis indlægget skal blive siddende og give et flot løft, skal det ligges under ens eget bryst, og dermed får man en rigtig flot kavalergang.

Kan man se bh indlægget gennem bh'en?

Er det en almindelig formpresset bh eller push-up bh, så kan man ikke se bh indlægget igennem. Tager man en gennemsigtig bh eller blonde bh på, vil bh indlægget naturligvis være tydeligere.

Din bedømmelse

Andre synes også godt om