Om Misslux.dk

 

Om Misslux:

I 2007 startede Mette Skrydstrup Mikkelsen virksomheden Smarte Trusser, hvor Mette opkøbte et mindre lager af trusser, for at afprøve om det var salgbart. Man må sige der var et marked og en målgruppe, og Mette udvidede hurtigt virksomheden med selvsiddende bh'er og i 2011 ændrede virksomheden navn til MissLux for at gøre det mere bredspektret så det hang sammen med udvalget og sortiment.

Ved siden af arbejdede Mette som udlært konditor, men med interesse for mode og tilbehør, så blev MissLux starten til dette lille eventyr.

2012 blev året hvor MissLux gik fra hobbyvirksomhed til fuldtidsvirksomhed, og hvor Mette opsagde sit job som konditor og valgte at satse på at være selvstændig.

Mette har brugt rigtig mange timer på, at finde nogle spændende varer, som man ikke lige kan finde i den lokale butik.

Udvalget blev udvidet fra selvsiddende bh'er, bh indlæg, shapewear senere mere fokus på Hair Extensions samt kjoler/bluser samt make-up.

I 2015 byggede Mette og hendes mand nyt hus og MissLux flyttede derfor også i større nye lokaler, så der blev mere plads til varer og varelager.

Det blev også muligt for kunderne at komme forbi og prøve shapewear, tøj, hair extensions mm.

Som oftest er Mette på kontoret fra kl. 9 - 16 alle hverdage, men det er også muligt at aftale et andet tidspunkt, man kan blot sende en sms, ringe eller skrive på vores chat support på webshoppen.

MissLux har langsomt vokset sig større og 2018 blev året hvor Mette efter en længere periode som alene i virksomheden, kun med hjælp fra unge pakkepiger, har fået en ansat mere.

Dog ikke fuldtid, men et par dage i ugen, hvor der er god sparing og fuld fokus på fortsat at udvikle sortiment og vareudvalg.

Vi er en importvirksomhed , som primært prøver at finde gode og billige produkter i udlandet.

Vi har været på forretningsrejse i Kina, Tyskland, England og Holland. I disse lande har vi fundet spændende og unikke produkter som hjælper danske piger til
at få et flot look.

I Kina har vi lavet kvalitetskontrol af produktionen af Hair Extensions, hvor vi har gennemgået de forskellige processer i forbindelse med produktion af hår extensions.

Vi udvider fortsat vores udvalg af selvsiddende BH'er, shapewear, hair extensions, hår tilbehør, kjoler, pleje produkter og så videre.

 

Mette Skrydstrup Mikkelsen  

 
 
Misslux.dk

Engsøvænget 12
7200  Grindsted
Danmark

 

 

 

Åben efter aftale på telefon 51804366 / email mail@misslux.dk 

© MISSLUX.DK 2018. Alle rettigheder forbeholdt.

 

 

                                                                                                                                                                                                                   Miljøvenligpakning