50 cm Hair extensions

50 cm Hair extensions

 

 

Hair extensions - Flotte og ægte samt billige Hår Extensions i 50 cm sælges her!

Menneskelige hår extensions er blevet meget populære, og nu kan alle få et smukt og flot hår, som de altid har ønsket sig.. Hair extensions clip on findes i flere forskellige kvaliteter, og er også importeret fra flere forskellige oprindelser. Du vil snart komme til at opdage, at der er mange valgmuligheder til rådighed for dig.

Hos Misslux.dk  har vi billige hair extensions i god kvalitet.

Vi har extensions i forskellige længder, både: 40 cm, 50 cm og 65 cm.

Dette kan nogle gange blive ganske forvirrende for begynderen eller selv de mest erfarne hair extensions brugere, om hvilken kvalitet de vælger. Ved misslux har vi solgt hair extension i flere år, hvor i finder hår i god kvalitet.

  Først vil vi forklare om de forskellige metoder, der kan bruges til at fastgøre hår extensions. Hair extensions clip on er den mest kendte og den letteste måde hvor du selv kan komme igang med hair extensions. Clip in hair extensions skader ikke dit eget hår, da det er helt almindelige hårclips/spænder, lige til at clipse i og af dit hår når du ønsker det.

Remy Hair


Remy hår er virkelig den fineste kvalitet hår som anvendes til fremstilling af hair extensions. Remy Hair er ægte menneske hår, hvor man opnår det mest naturlige look.

Det anses for at være den fineste kvalitet af menneske hår, fordi hårbåndene holdes intakte. Bevares hårene i en ensrettet måde skabes udvidelser, der har det helt naturlige udseende. Dette sikrer, at håret forbliver super blødt, ikke filtrer så let, og skinnende hele dets levetid.

Der bruges kun den fineste kvalitet at Remy Hair, hvilket beyder, at håret er blevet sorteret efter indsamligen fra donerne, for at sikre at alle hår er samme længde.

Remy Hair kan farves, opvarmes (krølles eller glattes), vasket og behandlet som dit naturlige hår.  Håret holder den oprindelige stand vask efter vask.

Extensions

Hair extensions kan blive brugt for at opnå adskillige effekter. Den mest populære og almindeligt tilgængelige form for hår er kvalitetshår. Det sælges i de fleste hårsaloner på verdensplan. Hårrødderne og tipperne af håret er sammenflettede i kvalitetshåret som skaber en filtring. Dette er pga. de omvendte lag af de yderste hårstrå som sammenfiltrer med hinanden. Det er dog også samtidig den billigste form for extension, ganske simpelt en bestseller.

Kvalitetshår kan fås i to varianter:

Standard kvalitetshår: typisk den mindst dyre form for hår. Hårstråene fremstår i forskellige retninger og håret er tilbøjeligt til at sammenfiltre.

Filtringsfrit kvalitetshår: Dette opstår ved, at man kemisk fjerner den yderste del af håret ved at gennemføre et syrebad (også kendt som kutikula) Denne proces reducerer de gnidninger der er mellem hårene, så det kun efterlader de tilbagestående, fletningsfrie hår. For at kunne give den fremtoning som naturligt og sundt hår, har håret været gennem en valse. Derved tilføjes håret et skinnende og blødt look.

Syntetiske fibre

Syntetiske fibre er skabt af forskellige former for syntetiske fibre men indeholder faktisk ingen rigtige menneskehår. Syntetiske fibre, ligesom menneskehår, kommer i vævninger og enkelte strenge til fletninger. De holder ikke lige så lang tid som menneskehår fordi de nemt kan skades af gnidninger og høje temperaturer. Kvaliteten af fibrene kan i høj grad variere. Afhængigt af dets kvalitet, kan de dog nok aldrig komme til at ligne rigtigt hår, da det kan være både stift og bevæge sig anderledes end menneskehår. Varmeapparater såsom krøllejern og glattejern bør generelt bruges på de fleste typer syntetisk hår.

Futura

Futura er en form for syntetisk fiber der kan modstå varme op til 200 grader celsius og er faktisk stærkere end menneskehår. Det er meget lig rigtigt hår da det er fletningsfrit og har en naturlig glans. Det kan glattes og krølles, men tager længere tid at sætte; dog kan futura ikke farves. Det sælges sommetider som en menneskehårblanding.

Menneskehår

Med almindeligt hår består hårskaftet af døde, hårde proteiner, kaldet keratin i tre lag. Det inderste lag kaldes medulla og er måske ikke engang til stede. Det næste lag er cortex og det yderste kaldes som sagt kutikula. Cortex udgør hovedparten af ens hår. Kutikula dannes af tætpakkede skalaer i en overlappende struktur svarende til tagsten. De fleste balsamprodukter forsøger at påvirke kutikula. Der er pigmentceller som distribuereres gennem hele cortex og derved giver håret sin karakteristiske farve.

Kutikula er et hårdt grus-agtigt lag af overlappende celler, sommetider fem til tolv lag dybt, skabt af døde celler der former skaler som giver håret styrke og beskytter den indre hårstruktur. Hårets kutikula er den første forsvarslinje mod alle former for skader: det fungerer som en beskyttende barriere for de blødere indre strukturer, inklusiv medulla og cortex. Kutikula er mere end blot et beskyttende lag, eftersom kutikula også kontrollerer vandmængden i fibrene. Det meste af glansen der gør det sunde hår så attraktivt er pga. kutikula.