Crazy Color Extensions

 1. Crazy Black Extension, 50 cm

  Specialpris 10,00 kr Normalpris 49,00 kr
 2. Crazy red extension, 50 cm

  Specialpris 10,00 kr Normalpris 49,00 kr
 3. Crazy yellow extension, 50 cm

  Specialpris 10,00 kr Normalpris 49,00 kr

Slå til - det billigt!

Køb Crazy color  hair extension til KUN 10 KRONER på misslux.dk

Det er let at påføre denne fiberhår extension. Et let "clip in" system muliggør en fantastisk forandring på kun få sekunder. En stærk fiber extension i 50cm, kan give dig sjove og spændende effekter i dit hår, som kan sætte prikken over i’et. Med det smarte single lane clips in system kan du på ingen tid, påføre dig alle de hår extensions du ønsker. Klips dem på og din hverdag eller fest er pludselig fyldt med farver.

Sådan gør du:

1. Løft en tot hår.
2. Åben clipsen, og fastspænd den i håret.
3. Børst dit eget hår henover, så håret blandes naturligt sammen.

Du kan evt. klippe håret til, så den passer i længden. Crazy color hair extensions tåler, at du vasker og føntørrer. Dog tåler en fiber extensions ikke at du glatter, krøller eller farver den. Crazy Color hair extensions består af 1 bane hår i 5 cm bredde og 1 clips.

Pep dit hår op med mange flotte farver. Nemt at sætte i håret takket være Clip On / Off systemet. Vælg en extensions, der matcher din tøjstil til hverdag eller til en fest. Prøv med en eller flere farver i håret. Disse extensions er 50 cm lange og lavet af et stærkt fiber.

Flet din odre sammen, ved at købe flere farver, som sættes sammen. Enten med andre crazy, med almindelige extensions eller bare med dit eget hår.

Crazy color Extensions

 

Hår extensions i crazy color farver er til dig, som tør skille dig ud og vise en farverig side af dig selv. Med de flotte, nærmest ”neon farver”, er der ingen tvivl om, at du vil få opmærksomhed for dit flotte hår, lige meget hvor du befinder dig.

Om du skal til fest eller blot vil sætte lidt fut i din hverdag, så kan du sagtens bruge disse flotte crazy color extensions.

Utrolig mange kendte bruger extensions med ”neon farver” når de står på den røde løber, eller når de blot ønsker at sætte lidt fut og spræl i deres hår. Af disse kan nævnes Demi Lovato, Katy Perry, Beyonce og mange flere.

Disse crazy color farver bliver mere og mere populære – især efter Demi Lovato nærmest er blevet lidt af et stil ikon med hendes mange forskellige, flotte og farverige extensions.

 

Farver og længde

Crazy color hår extentions findes i 8 forskellige farver:

 

 • Crazy Black Extension(sort)
 • Crazy Dark Red Extension (mørk rød)
 • Crazy Red Extension (rød)
 • Crazy Orange Extension (Orange)
 • Crazy Yellow Extension (Gul)
 • Crazy White Extension (Hvid/sølvgrå)
 • Crazy Green Extension (Grøn)
 • Crazy Blue Extension (Blå)

 

Alle de ovenstående extensions er 50 cm og det bedste af det hele er, at de kun koster små 10 kr. pr. extension – billigere fås det ikke!

Påsætning:

 • Løft en tot hår, påsæt clipsen og fastspænd den i håret.
 • Børst dit eget hår henover, så dit eget hår op clip-on håret bliver naturligt blandet.
 • Klip evt. clip-on håret til, hvis det er for langt.

 

Efter blot et par minutters øvelse kan du selv påsætte dine clip-on extensions. Hvis du dog er lidt usikker på det, kan du uden problemer bestille en tid hos din frisør, så du kan lære at sætte dem i og samtidig hvordan du vedligeholder og styler det bedst.

 

Kvalitet

Kvaliteten på Crazy Color extensions er virkelig god. Alle 8 farve varianter er lavet af fiberhår og kan sagtens tåle at man både vasker og føntørrer det.

Dog skal du være opmærksom på, at fiber extensions ikke kan tåle at blive glattet, krøllet eller farvet.

 

Med det nemme clip-on system kan du på ingen tid forvandle dit hår til en ren farvefest. Du kan både bruge en farve eller sammensætte flere flotte farver.

Ideer til håropsætninger med crazy color extentions

 • Det vil være utrolig flot og farverigt at lave en sildebensfletning med flere forskellige farver. Det vil skabe en regnbue effekt, hvilket vil imponere enhver
 • Påsæt crazy color extensions i den nederste og inderste del af dit hår – enten i samme farve, eller i forskellige farver. Opsæt derefter håret i en høj hestehale, og du vil få et virkelig flot og stilet resultat, med flotte farver.
 • Du kan også blot sætte ensfarvede color extensions hist og pist i dit hår, så du får et stribet look med flotte farver.
 • Brug dem blot som extensions der forlænger dit hår, således at den nederste del af dit hår er farvet. Det vil skabe en flot og bemærkelsesværdig kontrast. 

Køb dem nu og modtag dem 1-2 dage efter bestillingen - HURTIG LEVERING.
Hvis det ikke er dig, når de kommer, så er der 14 dages returret