Clip-on hair extensions, 50 cm, #27/613 Lys blond mix

Bedømmelse:
80%
399,95 kr
På lager

 Rabat - 2 sæt Hair Extension kun 700,- kr. 

Mangler du ekstra fylde til tyndt hår? Vil du have længere og glansfuldt hår? Få glans og volume I dit hår med hair extensions på kort tid med vores Clip-On hair extensions! Vi garanterer vores hair extensions i god, høj kvalitet til en fair pris. Fordelene ved vores exstensions med clip-on effekt er, at du kan tage dem i og ud så tit du vil! 

Vi tilbyder dig hurtig levering indenfor kun 1-2 hverdage, med et stort lager af forskellige farver og størrelser, i lækker kvalitet. Vores hair extensions kan bruges igen, og igen. Håret har mange muligheder da det kan glattes, krølles,  vaskes og endda farves og permanteres op til et par toner mørkere. Du kan også bruge dine hverdags styling produkter som hårspray, gele og mousse. Vores hår er naturligt glat og blødt. For at undgå filtring anbefaler vi at børste det dagligt, med forsigtighed og en kam eller børste som ikke river for meget.

Pakken indeholder følgende:

7 baner clip-on hair extensions i 100% menneskehår i ægte Remy kvalitet.

  •  2 baner á 5cm bredde (1 clips)
  • 2 baner á 10cm bredde (2 clips)
  • 2 baner á 14cm bredde (3 clips)
  • 1 bane á 20cm bredde (4 clips)

Har du brug for ekstra clips? Køb dem her i BRUNSORT eller BLOND.

Hårets påsætning er nem og enkel, og det vil falde naturligt med dit eget hår, da alle hårstrå vender i samme retning. -Nøjagtigt som dit eget hår. Håret vejer 80-85 gram pr.pakke inkl.clips, og er 50 cm. i længden.

 

  • Køb 2 for 350,00 kr og spar 12%

Ægte hår - Remy Extensions Kvalitetshår testet af professionelle frisører, virkelig lækre clips hair extensions til prisen.

Product ansvar

Hvordan vasker man håret?

Det nemmeste er at vaske det i håndvasken med shampoo og en conditioner (balsam), uden at filtre det sammen, og derefter ligge det til tørre på et håndklæde.

Skal det føntørres efter vask?

Det tager lidt tid at tørre clips hair extensions udelukkende med føntørre, lad derfor håret tørre på et håndklæde lidt først.

Din bedømmelse

Andre synes også godt om