Clip-on hair extensions, 40 cm, #2 Mørkebrun

Bedømmelse:
90%
349,95 kr
På lager

Mangler du ekstra fylde til tyndt hår? Vil du have længere og glansfuldt hår?

Få glans og volume I dit hår med hair extensions på kort tid med vores Clip-On hair extensions! Vi garanterer vores hair extensions i god, høj kvalitet til en fair pris. Fordelene ved vores exstensions med clip-on effekt er, at du kan tage dem i og ud så tit du vil!

Vores hair extensions kan bruges igen, og igen. Håret har mange muligheder da det kan glattes, krølles, vaskes og endda farves og permanteres op til et par toner mørkere. Du kan også bruge dine hverdags styling produkter som hårspray,gele og mousse. Vores hår er naturligt glat og blødt. For at undgå filtring anbefaler vi at børste det dagligt, med forsigtighed og en kam eller børste som ikke river for meget.

Pakken indeholder følgende:

7 baner clip-on hair extensions i 100% menneskehår i ægte Remy kvalitet.

2 baner á 5cm bredde (1 clips)
2 baner á 10cm bredde (2 clips)
2 baner á 14cm bredde (3 clips)
1 bane á 20cm bredde (4 clips)

Har du brug for ekstra clips? Køb dem her i BRUN, SORT eller BLOND.

Hårets påsætning er nem og enkel, og det vil falde naturligt med dit eget hår, da alle hårstrå vender i samme retning. -Nøjagtigt som dit eget hår.

Håret vejer 70-75 gram pr.pakke, og er 40 cm. i længden.

Farven #2 Mørkebrun fås også i:

50 cm - 80-85g
50 cm - 100g
65 cm - 80-85g
65 cm - 100g

  • Køb 2 for 325,00 kr og spar 7%

Ægte hår - Remy Extensions Kvalitetshår testet af professionelle frisører, virkelig lækre clips hair extensions til prisen.

Product ansvar

Må jeg sove med clip-on hair extensions?

Det må man gerne, men der er ingen garanti for hvordan de sidder når man står op og det er ikke sikkert det er så rart for ens hovedbund i og med at clipsene godt kan hive lidt i håret når man ligger på dem. Derudover er det op til en selv om man vil sove med sine extensions i.

Din bedømmelse

Andre synes også godt om