Alt hvad du behøver at vide om denne vidunderlige hår produkt

Berømtheder er ansvarlige for de seneste hårmode ved at bruge den revolutionære hår produkt -
Clip on hair extensions. Victoria Beckham, Katie Holmes, Lindsay Lohan, Ashlee og Jessica Simpson har offentligt erkendt deres brug af hår extensions til at få glamourøse og fantastiske hår.

 

 

Clip on hair extensions kan monteres på flere måder:

 • Clip on hair extensions

 

 

• Keratin og nylon hår kan smeltes på naturlige hår med et varmt strygejern

Du kan tilpasse dit clip  on hair extensions under hensyntagen til den farve og tilstand af dit hår. Farveprøver er tilgængelige i de fleste saloner, så du kan lave det perfekte match. Det er vigtigt at undersøge farven omhyggeligt for at sikre, at du får den rigtige farve.  Du kan få flere farver og finde mange måder at bruge dem på.

clip on hair extensions  kan lægges ud med den korteste fra kronen af
​​hovedet for at nå halsen centrum. Alt for mange lag for pandehår kan være uoverkommelige. 

 

 

Man kan købe længde a 40 cm extensions- 50cm extensions – 65cm extensions.

 

Den nemmeste hårpåsætning produkt på markedet, er clip on hair extensions. De er super nemt med klippet ind og ud mekanisme, som et almindeligt hår tilbehør. De findes i ægte hår i forskellige nuancer og farver.

 

De giver øjeblikkelig længde og volumen. Snap lås klip har en skridsikre greb og du behøver ikke at frygte for at miste dem,. Du kan bære dem så ofte som du har lyst til. For en længere levetid af dit clip  on hair extensions anbefales det at du tager dem ud, før du sover.

 

Når du køber clip on hair extensions, kan du selv eller få hjælp af en veninde til at sætte det på.

1. Brug dit hår børste til at fjerne alle sammenfiltring og knuder fra dit tørre  og nyvaskede hår.
2. Sæt din tommelfinger over det ene øre og skab en lige linje fra det ene øre til det andet. Hold den øverste halvdel af håret oppe med en clips eller to og  sæt spidsen af  kammen ind under det stykke hår, og touperer det , hvor man vil fastgør clip on hair extensions , sæt clipsen i og luk den , så skulle det sidde godt fast.

3. Brug den største størrelse clips on hair extensions som normalt har tre klip. 

 

4. Klip på den midterste klip og derefter de andre to på hver side.

5. Løsne den øverste halvdel af hår du holdt op med et hår clips. En tomme over denne sektion, touperer dit hår som i punkt 2 ovenfor. Brug en anden stor clip on hair extensions på dette nye afsnit, og husk at gøre det i nærheden af ​​din hovedbund.

6. Fastgør de små og mellemstore clip on hair extensions omkring en tomme over toppen af ​​hvert øre, da dette skulle passe ind i længderetningen med resten af ​​håret.

7. De resterende clip on hair extensions kan monteres tilfældigt  til at skabe volumen og spil i dit hår. Det er dit valg om, hvor det ser bedst ud.

8. Når du er færdig,  og det hele er sat i af clip on hair extensions er det op til dig hvordan det skal side.

 

 

Klik for, at se mere.. 40 cm = 349.95 , 50 cm = 399,95, 65 cm = 599.95