Guide for bh indlæg

 

HVILKET BH INDLÆG SKAL JEG VÆLGE?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad du har behov for. Har du en lille eller stor barm? Vil du have løft? Større kavalergang? Skal de med i vand? Der findes indlæg til alle disse ting. Du skal simpelt, vælge den, med den str. som du har brug for.

De små indlæg som halvmånerne, kyllingefileterne og de små trekanter er gode til at give en lille, men naturlig forstørrelse af brystet, som giver et godt look til dem med større eller medium barme, men kan selvfølgelig også bruges af folk med mindre barme, som vil have en lille forskel.

De lidt større som 2x90 gram, 2x130 gram og 2x135 grams, indlæg er gode til dem som mangler mere fylde, eller vil have en større kavalergang. De 2x135 er med brystvorte, og er specielt gode til kvinder der har haft brystoperationer.

 

HVOR SKAL DINE SILICONE INDLÆG PLACERES I BHEN?

Indlæggene bliver som standard placeret under brystet for at løfte det og få det til at syntes større. Men halvmåne indlæggene kan også placeres halvt ovenpå brystet, hvis det er der man mangler sin fylde.

Søger du en smuk kavalergang, så sæt indlæggene mere ude i siden på brystet, for at trykke dem sammen, og få fremtryllet en troværdig og smuk kavalergang.

 

HVORDAN VEDLIGEHOLDES INDLÆGGENE?

Efter brug, tages indlæggene ud, og vaskes i lunkent vand uden sæbe. Opbevares i den emballage de blev tilsendt i, eller bare en pose, så man undgår tøj”fnuller”

Kan bruges igen og igen.

 

I TVIVL OM MERE?

Vi kan træffes på chatten alle hverdage, 10-16. Er vi ikke online, så send en mail til: mail@misslux.dk eller ring til os på: 51804366.

 

kyllingefilet

Disse siliconeindlæg 2x35 gr. Bliver også kaldet ”kyllingefileter” da de ligner en kyllingefilet ret meget, i form og størrelse. Indlægget er perfekt til, hvis man mangler at udfylde det øverste i ens bh, eller til at forme brysterne en smule, så de ser mere velformede ud og bliver ”rundere”.

halvmåner

Silikone Halvmånerne er et indlæg med mange valgmuligheder. De kan sættes under brystet, for at løfte. De kan placeres i siden for at fylde bh’en mere ud, og give en tydeligere runding af brystet, men kan også sættes i hjørnet af bh’en, halvt i siden, halvt ovenpå brystet for at give mere fylde der og runde brystet.

Små trekant indlæg

De små trekanter 2x60 gr. Kan lægges under brystet, og hvis din bh har lommer til indlæg, kan de også lægges derind. Fordi de er trekanter, er de specielt gode til at give en mere kraftig push-up effekt. Kan også vendes om, med den ”flade spids” nedad, for at presse brystet mere sammen og op. Kan også bruges i en bikini evt. med lommer til indlæg.

Luksus Trekant indlæg

De Trekantede luksus silikone bh indlæg (2x80 gr), er perfekte til din bikini eller bh, og kan øge din bh størrelse med en hel skål, ved brug. Indlæggene kan placeres i din hverdags bh, alt efter smag, for at give fordelene med et fyldigere bryst, og en mere fremtrædende kavalergang. Generelt vil det give et naturligt og troværdigt look, som vil give glæde.

2x90 gr

 Disse 2x90 gr. silikone indlæg, er velegnet til midten af bh’en under brystet, i en hverdags bh. Formen på dem giver dem en stor fordel, når det gælder push-up, fordi indlægget i bunden er meget tykt, og længere op mod brystet, bliver tyndere, så overgangen fra indlæg til bryst, er mindst synlig. Bh-indlægget giver et fyldigt bryst, med synlig forskel og kan give en smuk naturlig kavalergang.

2x90 Klare indlæg

De klare silikone indlæg 2x90 gr. Er perfekte til at give det løft som skal til, for at få en forbedret kavalergang. Mangler du det sidste fylde, for at fylde din bh helt ud, så er dette indlæg perfekt. Kan bruges til hverdag og fest og er meget nem at bruge. Påføres under brystet enten i midten af bh’en eller længere ude i siden, for mere kavalergang. Meget behagelig.

2x130 store indlæg

Disse store fyldige silikone indlæg 2x130 gr er de største hos misslux. Disse indlæg kan øge din skål størrelse, med 1 til 2 størrelser! Formen på dem, gør dem perfekte til din hverdags bh eller til fest og er fantastiske til at give flottere og rundere bryster. Din kavalergang bliver med èt mere fremtræden med anvendelse af disse indlæg. Kan også bruges i bikinien.

Indlæg med nipple 2x135

De 2x135 gr. Indlæg m. nipple giver kvinder med ønsket om større bryster eller kvinder der har været ude for lumpektomi, mastektomi eller anden brystkræftoperation, mulighed for at føle sig feminine og kvindelige igen, ved brug af disse indlæg. Indlægget er af lækkert blødt materiale som øger din bryst str. med op til 2 skåle. Indlægget kan bruges til et hav af tøj og kjoler.

Bikini indlæg

Disse indlæg med gele klister på forsiden, er velegnet til badedragten, bikinien eller bh’en. De er meget lette og påføres på brystets underside, så der bliver push-up og fyldigere bryster. Indlægget kan skylles, uden sæbe! Og kan bruges igen, og igen.