Full Body Shapewear - Til Naturlige Former

 

Slanketøjets kraft

Shapewear er den nyeste trend i kvinders mode og det er fundamentet i kvinders undertøj. Med andre ord; Hvad kvinder bærer under deres tøj, har stor betydning for hvordan de ser ud, på ydersiden. Derfor har forskellige mærker, forskellige samlinger af shapewear med forskellige funktioner. Alt er op til dig, når det kommer til at vælge det perfekte slanketøj som vil kunne forbedre din silhuet og kropsform. Kendskab til hver funktion af slanketøjet er en nøglefaktor for at finde din ideelle shapewear. Hertil kommer, smart shopping når man begynder at lede efter den mest komfortable bodystocking, der vil passe din krops figur.

 

Ikke alle shapewear typer vil dække problem områderne fra top til tå. Højtaljede trusser vil dække maven og taljen. For at få hele kroppen til at se mere flatterende ud, har du brug for en shapewear som kan støtte din krop, hele vejen rundt. Deller og bump kan forekomme, hvad enten om du er slank eller en plus størrelse. Hvis man derfor søger opstramning over hele kroppen, skal man kigge på vores Body Shapers som dækker hele kroppen og giver dig de naturlige kurver, som du ønsker. Denne ene stykke shapewear vil rede dig.

 

 før,efter shapewear                                                  Slanketøj før efter

 

Hos MissLux er vores udvalg af slanketøj tilgængeligt for alle. Produkterne fås i alle forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Mangler du slankning af ryggen, talje, mave, hofter, lår eller numse kan vi dække dig ind. Vores produkter er fleksible og smidige, og vil gemme din problemområder væk, uden at slanketøjet bliver synligt. Udover dette vil vores bodysuits være ekstra gode til slankning og give god støtte til de før-nævnte slankeområder. Slim 'n Lift Supreme slankebuks er anbefalet til disse områder da vores kunder køber denne mest. Den er komfortabel, og nem at trække vejret i. Den kan let bruges under hverdagstøjet og kjolerne uden at være synlig.

 

Vores Slim 'n Lift Supreme slankebuks kommer med justerbare stropper som gør det let at tilpasse din højde. Den kommer i str. M-XXXL, og det er derfor let at finde sin størrelse. En anden fordel ved denne body, er at den har en lav ryg, som gør det nemmere for dig at vælge tøj, efter eget valg.

 

En anden shapewear fra MissLux, er vores slankebukser både i sort og hudfarvet. Dette er topkvalitets slanketøj, som er designet til bedst muligt at forme din krop og slanke de rigtige steder på mave, baller, lår og hofter.  Disse har begge fået fantastiske anmeldelser og er også en af favoritterne fra kunderne. 

 

 

Se også vores andre artikler herunder:

Stropløst slanketøj med tips om shapewear HER

Fordele og ulemper ved shapewear for kvinder HER

Guide til slanketøj HER

Brude Slanketøj HER

Rygløs shapewear HER