Foundation

  1. COVERGIRL SIMPLY POWDER FOUNDATION - soft honey -42%
    Ikke på lager

    COVERGIRL SIMPLY POWDER FOUNDATION - soft honey

    Specialpris 69,00 kr Normalpris 119,95 kr

Tips til valg og brug af foundation

 

Er du typen som bruger disse produkter til hverdag, til fest, eller ikke helt tør, så læs med her.

Foundation:

Foundation bruges for at få en mere glat og jævn overflade i hele ansigtet.

Bruger du foundation, så er det en god ide, at begynde med en primer. En primer får foundation og andre produkter til at holde bedre, og for at undgå at makeuppen lægger sig i de grove porer i huden.

For at få det bedste resultat, påføres foundation med en pensel med nylonhår. Mange bruger alt for meget foundation, og det ser ikke pænt ud, dette undgår du ved, at påføre det med en pensel. Nogle bruger fingrene, men der er ofte mere spild på den måde.

Husk at vaske penslen jævnligt, da den hurtigt bliver fyldt med bakterier. Lad den tørre, inden du evt kommer den i en eller anden form for emballage.

Hvordan vælger du den rette farve:

For at vælge den rette farve til dit ansigt, er det vigtigt at du tester på kanten af kæben, og ikke på hånden som mange gør, da din hånd ikke har samme farve. Det er vigtigt at du finder en farve, som får ansigt og hals til at hænge sammen farvemæssigt, så du ikke får den klassiske grimme kant, fra ansigt til hals. Du skal gerne ende med en naturlig overgang fra ansigt til hals.

Det kan også være en rigtig god ide, at købe 2 forskellige nuancer foundation. På den måde kan du ramme din farve i ansigtet hele året rundt. Om vinteren er du typisk lys i huden, og om sommeren skulle du gerne få lidt kulør fra solen. Husk solcreme om sommeren!

Kom lidt af dem begge på din håndryg, og bland dem med penslen. Brug mest af den lyse om vinteren, og kom gradvist mere og mere af den mørke i efter behov, så du altid rammer din hudtone.

Hvordan vælger du den rette konsistens/type

Har du tendens til tør hud, så vælg en foundaton som er fugtgivende. Ellers kan din hud nemt komme til at se mere tør ud.

Har du derimod tendens til fedtet og skinnende hud, så vælg en foundation som er mere let i konsistensen, og giver et mere mat resultat.

Er du i tvivl, så spørg dig frem. Der er masser af hudpleje butikker, hvor de gerne hjælper. I mange større indkøbscentre, kan du endda gratis, få gode råd, vejledning OG et mini makeupkursus. Det foregår ofte på den måde, at en ekspedient giver gode råd, mens vedkommende viser på DIN hud, hvordan netop DU skal gøre.

Nogle mener at foundation er det samme som den gammeldags bruncreme, det er det IKKE.

Bruncreme brugte man til at fåføre farve til huden, og foundation bruges til at få en mere ensartet hud i ansigtet.

Bruncreme havde før i tiden en meget gennemtrængende duft af dameparfume, hvor foundation ikke rigtig dufter af noget. De fleste foretrækker duftfri produkter. Bruger man en duft/parfume, så kommer den mest til sin ret, hvis andre produkter man bruger sammen med, ikke dufter af en hel anden duft.